AFFLIGEM - De Blauwe Pluim overhandigt cheque van 3500 EUR aan Hekelgemse Scouts

C21

AFFLIGEM - De Blauwe Pluim overhandigt cheque van 3500 EUR aan Hekelgemse Scouts

De_blauwe_pluim
 

Op 5 oktober van vorig jaar werd in Affligem voor de vierde maal de ‘Mooiste Nacht’ georganiseerd. Meer dan 850 bezoekers zakten af naar zaal De Montil om optredens van Christoff en Lyndsay, Paul Severs en Les Truttes bij te wonen. Er werd opnieuw een mooie opbrengst gerealiseerd voor een goed doel. Vzw De Blauwe Pluim, die de Mooiste Nacht organiseert, schonk een cheque ter waarde van 3.500 euro aan de Open Scouts Pajotten te Hekelgem. Dat geld is bestemd voor de bouw van nieuwe lokalen.

 

Tim Herzeel, voorzitter van De Blauwe Pluim, zei: “Onze vzw geeft de Hekelgemse scouts graag een financieel duwtje in de rug. Met de nieuwe lokalen kan de toekomstige werking van de jeugdvereniging namelijk optimaal gewaarborgd worden.”

 

Het Blokhut 2.0-project van de Open Scouts Pajotten te Hekelgem bestaat uit een nieuwbouw. De toekomstige lokalen zullen ruimer en functioneler zijn dan de huidige. De bouw verloopt in fasen zodat de scoutsgroep de lokalen intussen kan blijven gebruiken.

 

De Blauwe Pluim, de vzw die instaat voor de organisatie van de Mooiste Nacht, ijvert voor vrije meningsuiting, persvrijheid en het vrije denken. Hiertoe wil zij vooruitgangsbewuste verenigingen ondersteunen. De voorbije jaren steunde de vzw ook al Villa Samson, MS-Liga Vlaanderen en de Vereniging voor Spina Bifida en Hydrocephalus.

 

De volgende Mooiste Nacht heeft plaats op zaterdag 5 oktober 2019. Binnenkort zal bekendgemaakt worden welke artiesten zullen optreden.

 

artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
10 apr 2019
Jacky Delcour
Jacky Delcour
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief