Ode aan de zorg: ‘Ik hou van u’ campagne… ook in AFFLIGEM

C21

Ode aan de zorg: ‘Ik hou van u’ campagne… ook in AFFLIGEM

210315-21_feestweek_van_de_zorg_infoborden
 
Kom_uit_uw_kot_en_zing_mee
 

In Affligem zet men maar al te graag zijn schouders mee onder dit zeer mooi initiatief! Met de ‘Ik hou van u’ campagne brengt Affligem een ode aan iedereen die zorgt. Zowel de professionele zorgverlener als de vrijwilligers en de mantelzorgers krijgen alle aandacht die ze verdienen. De steunbetuiging start vandaag (tijdens de ‘Week van de Zorg’) en eindigt met de feestdag ‘Dag van de Zorg’ op zondag 21 maart.

 

Eind vorig jaar maakte de stuurgroep ‘Gezondheid & Preventie’ de jaar(bureau)kalender op.


Door corona is de kalender vrij sober gebleven omdat bij de opmaak niet geweten was wat kon en mocht georganiseerd worden tijdens deze feestweek. Een blik achter de schermen bij zovéle zorginstellingen zit er jammer genoeg niet in, maar het is toch gelukt om deze dag niet zomaar voorbij te laten gaan.

 

Er staan in Affligem op 4 plaatsen infoborden 

Er werden posts geplaatst op de FB pg: https://www.facebook.com/GemeenteAffligem , met link naar de website: (https://affligem.be/Affligem/Nederlands/home/feestweek-voor-de-zorgsector/page.aspx/1187 om iedereen die zorgt oprecht te bedanken!

 

Nog een ganse week wordt de campagne gecoverd door pers en media met o.a. affichecampagne in De Zondag, reclamespot op alle regionale televisie, Iedereen beroemd, De Zevende Dag, in diverse programma’s op Radio 1 en Radio 2, Radiospots en op sociale media.

 

Op Dag van de Zorg worden alle registers coronaproof open getrokken. Op zondag 21 maart om 12.00 uur spelen de Vlaamse beiaardiers in de deelnemende steden op hetzelfde moment “Ik hou van u”. Maar nog belangrijker. Er wordt opgeroepen om op dat moment vanuit de deur - coronaproof dus - samen met de buren het nummer van Noordkaap te zingen.

artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
15 mrt 2021
Sam Herremans
ingezonden
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Deschuyffeleer Godelieve | 31 aug 2021

archief