GOOIK viert Weekend van de Jeugd

C21

GOOIK viert Weekend van de Jeugd

Image001__4_
 
De gemeente Gooik viert de jeugd én de jeugdverenigingen op vrijdag 22, zaterdag 23 en zondag 24 oktober. Tijdens het jaarlijkse Weekend van de Jeugd, zijn er activiteiten en attenties voor de Gooikse jongeren en verenigingen. De dienst Vrije Tijd, de Gooikse Jeugdraad en de schepen van Jeugd, slaan al voor de 5de keer de handen in elkaar.
 
Schepen van Jeugd, Simon De Boeck geeft graag een bedankje aan de Gooikse jeugd: “We starten op vrijdag, de Dag van de Jeugdbeweging, aan de bushalte van Leerbeek. De reizigers krijgen een feestelijk onthaal én een goodybag, met o.a. FairTrade-producten. Op zaterdag is er een etentje voor alle Gooikse leidingsploegen, op kosten van de gemeente. Zo ontmoeten de groepen elkaar, is er tijd voor uitwisseling en ontspanning. Zondag staat dan het grote spel met alle Gooikse jeugdbewegingen op de agenda. We gaan nog even voor een coronaproof versie en daarom moet elke groep op zijn locatie het spel spelen. We hopen dat we volgend jaar weer 1 groot spel kunnen spelen. Maar het zal sowieso weer leuk én uitdagend worden.”
 
In Gooik zijn er 11 jeugdverenigingen actief. Chiro Kester, Scouts Aurora, Chiro Were Di, KLJ Strijland, JNM, Scouts Gooik, Chiromeisjes Gooik, Chiro Uidekrij Gooik, Accelero, Jeugdorkest en Jeugdhuis Guuk. Zij bieden een gevarieerd aanbod van spel, sport, natuur, cultuur, …

 

artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
22 okt 2021
Marc Colpaert
Marc Colpaert
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief