GOOIK - Kom naar de infosessie in Gooik op 16 november en bespaar energie

C21

GOOIK - Kom naar de infosessie in Gooik op 16 november en bespaar energie

Editie_gooik_paddenbroek_4__kopie_
Kom naar Paddenbroek.- Foto marc Colpaert
 

 Klimaatpunt en Energiehuis 3W+ organiseren een infomoment dat jou antwoorden geeft op tal van vragen. Het Energiehuis licht ook kort toe welke leningen, premies en begeleiding je kan krijgen bij energiebesparende renovaties. Er is deze maand een infosessie over hoe u energie kunt besparen en dit op 16 november  om 20u in Paddenbroek in Gooik. Schrijf je in en bezorg ons je eigen vraag en wij proberen die te beantwoorden op deze avond.

 
Hoe kan ik mijn energiefactuur onder controle houden? Zijn zonnepanelen rendabel voor mij? Hoe kan ik mijn eigen geproduceerde stroom optimaal gebruiken? Is mijn woning geschikt voor een warmtepomp? Koop ik nu nog een aardgasketel? Wat is het capaciteitstarief waarover je hoort in het nieuws? Is energiedelen iets voor mij? Hoe word ik onafhankelijker van fossiele brandstoffen?
 
Klimaatpunt en Energiehuis 3W+ organiseren een infomoment dat jou antwoorden geeft op deze vragen. Het Energiehuis licht ook kort toe welke leningen, premies en begeleiding je kan krijgen bij energiebesparende renovaties.
Meer informatie: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfZCW-evLIPy3CJI_niBdMVPdF8FB6b-c970nIVe2WgmX2nBA/viewform
 
artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
16 nov 2022
Marc Colpaert
Marc Colpaert
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Marc Sluys | 27 jan 2023
Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief