Ontdek de Buitenspeeldag een dag vol avontuur in Gooik

C21

Ontdek de Buitenspeeldag een dag vol avontuur in Gooik

Editie_gooik_gemeentehuis_4__kopie_
Foto Marc Colpaert
 
Op woensdag 17 april 2024 organiseert de gemeente Gooik een onvergetelijke Buitenspeeldag voor alle kinderen in de buurt. Het evenement vindt plaats op de site Koornmolen (Processiestraat 15, Gooik) van 13u tot 16u. Dit jaarlijkse evenement moedigt kinderen aan om naar buiten te gaan, te spelen en plezier te maken in de frisse lucht.
 
 
Diverse springkastelen en boeiende workshops
 
Er is die dag heel wat te beleven. De kinderen zullen zich volledig kunnen uitleven op de diverse springkastelen. Daarnaast kunnen ze ook meedoen aan de workshops mountainbiken, twirling/majoretten en atletiek. Daarvoor moet er ter plaatse ingeschreven worden aan de ingang. Ook de Fietsbieb en de jeugdbewegingen zijn aanwezig tijdens deze plezierige namiddag. “Mijn grote dank aan alle jeugdbewegingen die meewerken. Zonder hun hulp is dit niet mogelijk. Ze hebben een hart voor kinderen en zetten zich telkens opnieuw in om hen een geweldige tijd te bezorgen “, vertelt schepen van Jeugd Christa Dermez.
 
 
Verkeerssituatie
 

Kom bij voorkeur met de fiets of te voet. Er is een fietsenstalling voorzien en parkeren met de auto kan aan KV Kester-Gooik. De Wolvenstraat is eenrichtingsverkeer vanuit de Strijlandstraat tot aan de kapel. De Processiestraat is ook eenrichtingsverkeer vanuit de Wolvenstraat. Enkel vanuit de Strijlandstraat is tweerichtingsverkeer mogelijk tot aan de ingang van het milieupark. Kom naar de Buitenspeeldag en beleef een onvergetelijke dag in de frisse buitenlucht. Deelnemen aan de Buitenspeeldag is gratis. De kinderen moeten wel steeds onder begeleiding zijn van een volwassene en aanmelden aan de ingang is verplicht. 

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
15 apr 2024
Marc Colpaert
Marc Colpaert
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Marc Colpaert | 23 mei 2024
Commerciƫle partners, advertenties en vacatures

archief