HERNE - Uitbreiding van machinepark

C21

HERNE - Uitbreiding van machinepark

Nieuwe_bobcat_-_deschuyffeleer
Aflevering van de nieuwe Bobcat door Allebosch Agri uit Herfelingen. - Foto's © Deschuyffeleer
 
Nieuwe_bobcat_-_deschuyffeleer__1_
Frank Vandenbroecke en de aangestelde gebruikers Steven Cornelis en Bart Willems - © Deschuyffeleer
 
Nieuwe_bobcat_-_deschuyffeleer__3_
 
Nieuwe_bobcat_-_deschuyffeleer__2_
 

Burgemeester Kris Poelaert, schepen Marc Bombaert en de werkmannen van de technische dienst onder de leiding van Frank Vandenbroecke zagen het gemeentelijk machinepark aangedikt met een minigraafmachine van het type Bobcat. Het was Allebosch Agri uit Herfelingen die de splinternieuwe minifgraafmachine in de Keystraat in Sint-Pieters-Kapelle mocht afleveren.

De nieuwe machinerie met een prijskaartje van nagenoeg 33 000  euro is het ganse jaar door bruikbaar. “Als kleine compacte graafmachine is de Bobcat ideaal om langs wegen te werken zonder het verkeer te hinderen. Ook is hij uiterst bruikbaar voor werken vlakbij woningen. Zijn minimale breedte maakt hem tevens heel geschikt voor werkzaamheden op kerkhoven”, aldus schepen van Openbare Werken Marc Bombaert.
 
Als aangestelde gebruikers mochten Steven Cornelis en Bart Willems hun aanwinst dan ook aan een grondige keuring onderwerpen.
 
“Het is de bedoeling om het machinepark van de gemeente de komende jaren gevoelig uit te breiden zodat wij op termijn mits natuurlijke afvloeiing het personeelsbestand kunnen afslanken van 21 naar 16 werkkrachten”, aldus nog burgemeester Kris Poelaert.  
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
24 sep 2010
Godelieve Deschuyffeleer
Deschuyffeleer
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Marc Colpaert | 04 mei 2024

archief