HERNE - Opening nieuwe Prima-superette

C21

HERNE - Opening nieuwe Prima-superette

Opening_primawinkel_lindestraat_herne_-_deschuyffeleer__24_
Nieuwe Prima superette in de Lindestraat. - Foto's © Deschuyffeleer
 
Opening_primawinkel_lindestraat_herne_-_deschuyffeleer__5_
Chris Vander Poorten en Chris Meersman de uitbaters van de nieuwe Prima-buurtwinkel - © Deschuyffeleer
 
Opening_primawinkel_lindestraat_herne_-_deschuyffeleer__7_
Huygehebaert nv met verkoopsleider Michel Asselman en afgevaardigd bestuurder Philippe Nowé.
 
Opening_primawinkel_lindestraat_herne_-_deschuyffeleer__9_
 
Opening_primawinkel_lindestraat_herne_-_deschuyffeleer__15_
 
Opening_primawinkel_lindestraat_herne_-_deschuyffeleer__20_
 

Zo pas openden Chris Vander Poorten en Chris Meersman in de Lindestraat hun nieuwe superette. De buurtwinkel met het Prima-logo is gelegen op de vroegere locatie van de garage Cornet. De winkelruimte is nagenoeg 400m² groot. De nieuwe uitbaters stellen er ook nog zes deel- en voltijdse arbeidskrachten tewerk.

De winkel biedt naast een ruim assortiment voeding eveneens een brede waaier aan andere basisproducten aan. Er zijn zowel artikelen van het huismerk als van andere merken beschikbaar. Bovendien wil de buurtwinkel met zijn ruime openingsuren zijn beschikbaarheid, zijn klantvriendelijkheid en zijn toegankelijkheid duidelijk in de verf zetten. Zo is de klant er ook op zon- en feestdagen welkom..

Prima-winkels zijn zelfstandige zaken die door voedingsdistributeur Huygehebaert bevoorraad worden en genieten van een gezamenlijke logistieke ondersteuning. Het Prima-logo geldt overigens als een kwaliteitslabel dat garant staat voor prima merken, prijzen, promoties en reclame.
 
Voorheen baatten de twee Chrissen de Prima-winkel langsheen de Boesmolenstraat uit. “De nieuwe locatie, overigens onze eigendom, biedt het voordeel dat het meer in het centrum van de gemeente ligt en over een ruime en veilige parking beschikt”, zegt Chris Vander Poorten. “Bovendien kunnen wij de klanten nu een grotere winkelruimte aanbieden”, voegt Chris Meersman er even enthousiast aan toe.  

Met de opening van de nieuwe zaak gaat ook meteen de ‘knuffel spaaractie’ van start. Per aankoopschijf van €10 ontvangen de klanten een Prima zegel. Reeds vanaf 6 zegels en mits een kleine opleg kunnen zij aanspraak maken op een ultrazachte knuffel uit een rijk assortiment. De spaaractie loopt tot januari 2011.
 
Openinguren: zondag van 8 tot 12u30, maandag van 13u tot 19u en alle andere dagen van 8u tot 19u. Tel en info op 02/306 80 55
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
06 okt 2010
Godelieve Deschuyffeleer
Deschuyffeleer
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Marc Colpaert | 04 mei 2024

archief