HERNE – Standhouders gezocht voor seniorenbeurs

C21

HERNE – Standhouders gezocht voor seniorenbeurs

Aankondiging_beurs_senioren_deschuyffeleer
Repro © Deschuyffeleer

Het gemeentebestuur in samenwerking met de seniorenraad is nog op zoek naar standhouders voor de eerste tweedaagse senioren- en vrijwilligersbeurs die op donderdag 30 juni en vrijdag 1 juli in de sporthal De Hernekouter wordt georganiseerd.

Met de beurs willen de organisatoren de senioren uit de streek laten kennismaken met alles wat hen aanbelangt. “Concreet voorzien wij infostands en workshops rond wonen, zorg, gezondheid, ontspanning en vrijwilligerswerk”, maakt coördinatrice Carine Van de Velde duidelijk.
 
“De standhouders dienen geen standgeld te betalen. Ook een initiatie of een doe-activiteit in één of andere sport-, cultuur- of ambachtenbranche behoren tot de mogelijkheden. Zo trachten wij een zo ruim en gevarieerd mogelijk aanbod voor te schotelen”, luidt het nog bij de coördinatrice.
 
Groeperingen, verenigingen, diensten en andere belangstellende standhouders die aan de beurs hun medewerking willen verlenen kunnen voor alle verdere informatie terecht op het gemeentehuis bij Carine Van de Velde (02/397 11 69 of 0475/32 69 72 of carine.vandevelde@herne.be
 
De inschrijvingen voor de standhouders worden alleszins eind april afgesloten.
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
01 feb 2011
Godelieve Deschuyffeleer
GDG Deschuyffeleer
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Marc Colpaert | 23 mei 2024

archief