HERNE – Houthakselmachine gekanteld

C21

HERNE – Houthakselmachine gekanteld

Gekantelde_houthakselaar_nerinckx_herfelingen__1_
Een tractor met een houthakselmachine van Tuinaanleg Nerinckx uit de Schepdaelstraat in Herfelingen raakte van de weg - Foto's © Deschuyffeleer
 
Gekantelde_houthakselaar_nerinckx_herfelingen__4_
© Deschuyffeleer
 
Gekantelde_houthakselaar_nerinckx_herfelingen__12_
© Deschuyffeleer
 
Gekantelde_houthakselaar_nerinckx_herfelingen__14_
© Deschuyffeleer
 

Op de Ekkelenbergstraat op de grensscheiding tussen Herfelingen en Herne ter hoogte van het atelier van het publiciteits- en werknemerskledijbedrijf All Sales is omstreeks 16u een tractor met een houthakselmachine van Tuinaanleg Nerinckx uit de Schepdaelstraat in Herfelingen van de weg geraakt. Het houthakseltoestel kantelde. Gelukkig bleef de tractor overeind. Niemand werd bij het voorval gekwetst.

Op de Ekkelenbergstraat voert de firma Vissers en Smit reeds enkele weken werken uit aan de nutsleidingen in de bermen. Door die werkzaamheden en de neerslag van de laatste dagen zijn de bermen er nog zeer zacht en vertonen zij nog maar weinig weerstand. Om een ongekende reden raakte de bestuurder van de tractor met het houthakselmachine met zijn gevaarte in de zachte berm en reed er zich in diepe sporen vast. Het hakseltoestel kwam hierbij wel op zijn zijde te liggen.
 
Een inderhaast bijgeroepen zware tractor van de firma Nerinckx wist binnen de kortste keren én de vastgereden tractor én het gekantelde houthakselmachine zonder al te veel schade terug op de rijbaan te trekken. Het ongeval veroorzaakte op het spitsuur wel enige verkeershinder, ook voor een bus van De Lijn.   
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
21 sep 2011
Godelieve Deschuyffeleer
GDG Deschuyffeleer
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Marc Colpaert | 13 jul 2024
Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief