HERNE – Sint-Pieters-Herleving in kermisconcert

C21

HERNE – Sint-Pieters-Herleving in kermisconcert

Deschuyffeleer_st_pieters_herleving__6_
 
Deschuyffeleer_st_pieters_herleving__16_
Deschuyffeleer_st_pieters_herleving
Deschuyffeleer_st_pieters_herleving__14_
 
Deschuyffeleer_st_pieters_herleving__10_

Eens te meer was Sint-Pieters-Kapelle op de been voor het jaarlijks kermisconcert van haar koninklijke fanfare Sint-Pieters-Herleving. Een veertigtal hoofdzakelijk jeugdige muzikanten vergastten  de toeschouwers op een muzikaal spektakel. Het concert brengt traditioneel het kermisgebeuren in de Hernse deelgemeente op gang.

St-Pieters-Herleving mocht de spits afbijten met de klassieker Make my day van Ron Gilmore. Onder de kundige leiding van dirigent Pascal Bosmans wisten de muzikanten eveneens een prachtige vertolking van Good night – Till we meet again te brengen. Dezelfde dirigent leidde eerder overigens ook de Trompettersfanfare van St-Veroon en de soldatenclub van de Congo in Lembeek.
 
Voor Ik ben Mega Mindy en Oh la la la van Johan Vanden Eede werd een beroep gedaan op de medewerking van een twaalftal leerlingen van de muziekschool. Met eigen gemaakte muziekinstrumenten kregen zij het publiek vrij vlot op hun hand.
 
Voorzitter Mark Janquart kon de aanwezigen alleszins ook nog meegeven dat de fanfare toekomend jaar precies 90 jaar bestaat.
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
07 sep 2008
Godelieve Deschuyffeleer
GD Tollembeek
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Marc Colpaert | 12 apr 2024

archief