Rotary HERNE–Markvallei fietst door Brussel op autoloze zondag

C21

Rotary HERNE–Markvallei fietst door Brussel op autoloze zondag

Uitnodiging_rotary_fietstocht_peter
Rotary HERNE–Markvallei fietst door Brussel op autoloze zondag - © Deschuyffeleer
 

Voor hun jaarlijkse familiefietstocht trekt Rotaryclub Herne-Markvallei onder het voorzitterschap van Peter Bekaert deze keer naar het Brussels Gewest en dit op zondag 21 september. Daar geldt dan voor gans het gewest een autoloze zondag. Een ideale gelegenheid om dan de hoofdstad te doorkruisen met de fiets, vindt men bij de club. De tocht staat ook open voor deelname door niet-leden.

De tocht van om en bij de 25 km leidt het gezelschap naar de meest gekende monumenten en bezienswaardigheden zoals het atomium, het paleis van Laken, het paleis van Brussel, de Japanse toren, Manneke Pis, Jeanneke pis, de Koninginnengalerij en de Zavel. Er wordt gefietst aan een gezapig en aangepast tempo zodat ook niet-geoefende fietsers best kunnen volgen. Er wordt gestart om 9 uur in Grimbergen aan het restaurant Het Fenikshof, pal naast de abdij. Bij terugkeer aldaar wacht de begerigen overigens ook een gezellige lunch. 
 
Gemakkelijkheidshalve wordt vanuit de organisatie voor het vervoer van de fietsen vanuit Pepingen een shuttledienst opgezet.
 
Deelnemen kost 30 euro. De dranken tijdens de lunch zijn evenwel niet in deze prijs begrepen. Vooraf en tijdig inschrijven is wel verplicht met opgave van al dan niet deelname aan de lunch en van al dan niet gebruik van de shuttledienst.
 
Meer info en inschrijven bij voorzitter Peter Bekaert (0479/51.73.40).
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
02 sep 2014
Godelieve Deschuyffeleer
© Deschuyffeleer
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Marc Colpaert | 12 apr 2024

archief