HERNE – OCMW stelt vier bouwgronden en een weide te koop

C21

HERNE – OCMW stelt vier bouwgronden en een weide te koop

Van_cauwenberghelaan
HERNE – OCMW stelt vier bouwgronden en een weide te koop - © Deschuyffeleer
 

Het OCMW stelt eerstdaags vier bouwgronden voor twee aan twee halfopen bebouwing en een weide te koop. Het is notaris An-Katrien Van Laer die op de enige zitdag, donderdag 5 november om 14 u, in de grote zaal van het Dominicanessenklooster zal overgaan tot de openbare verkoop van de bouwgronden. De weide of het stuk landbouwgrond gelegen in de Warlokkestraat dan weer wordt door het OCMW te koop gesteld volgens het systeem van de schriftelijke biedingen.

Bouwgronden
De vier bouwgronden zijn gelegen in de residentiële Van Cauwenberghelaan tussen de huisnummers 23 en 23D in de nabijheid van het rond punt van Kokejane. Een eerste bouwgrond met een instelprijs van 126.000 e heeft een oppervlakte van 10 a 32 ca. Twee andere bouwgronden hebben ieder een oppervlakte van 05 a 21 ca en worden ingesteld met een verkoopprijs van ieder 88.000 €. De vierde bouwgrond met een instelprijs van 91.000 € dan weer beslaat een oppervlakte van 05 a 55 ca.
De bouwgronden zijn vrij na betaling van de prijs en de kosten. Nadere inlichtingen kunnen ingewonnen worden ten kantore van notaris An-Katrien Van Laer aan het Heldenplein in het centrum. Daar kunnen ook de verkavelingsakte en de verkoopvoorwaarden kosteloos ingekeken worden.
Weide
Het te koop gesteld stuk landbouwgrond of weide met een oppervlakte van 36 a 80 ca is gelegen te Herne, 1ste afdeling sectie C, nummer 166A. De inzetprijs werd bepaald op 21.000 €. Iedereen kan een bod doen. Het bod dient gericht aan het OCMW onder meer per aangetekende brief onder dubbele omslag. Die brief dient het OCMW ten laatste te bereiken op vrijdag 6 november en hierbij geldt de poststempel als bewijs.
De opening van de inschrijvingen gebeurt op maandag 9 november om 20u in de raadzaal van het OCMW. Hoger bod na opening van de aanbiedingen op de zitting is niet toegelaten. Het perceel is verpacht. De instrumenterende notaris zal de pachter in kennis stellen van een eventueel hoger bod en hem de kans geven het perceel aan te kopen aan de biedingsprijs van de derde-bieder. Meer informatie is te bekomen bij de OCMW-secretaris via patrick.sergooris@ocmwherne.be of 02/397.00.06.
Met de opbrengst van de verkopen wil het OCMW onder meer de verbouwingen aan het Dominicanessenklooster voor het creëren van bijkomende lokale opvangplaatsen voor asielzoekers (LOI) en voor het inrichten van een noodwoongelegenheid bekostigen.
artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
23 okt 2015
Godelieve Deschuyffeleer
© Deschuyffeleer
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Godelieve Deschuyffeleer | 26 nov 2021
Godelieve Deschuyffeleer | 26 nov 2021

archief