HERNE - Verenigingen krijgen de kans hun kooktalenten en hun gemeente in de kijker te stellen

C21

HERNE - Verenigingen krijgen de kans hun kooktalenten en hun gemeente in de kijker te stellen

Beste_souper_ringtv
HERNE - Verenigingen krijgen de kans hun kooktalenten en hun gemeente in de kijker te stellen - © Deschuyffeleer
 

Het komend voorjaar organiseert RINGtv opnieuw een kookwedstrijd waarbij verenigingen uit zijn zendgebied het via hun gemeente tegen elkaar opnemen in de keuken. Het lokaal bestuur van Herne heeft zich nu als één van de zes deelnemende gemeenten ingeschreven om aan die wedstrijd deel te nemen. Daartoe gaat het nu op zoek naar twee duo’s, waarvan één aan de finale zal mogen deelnemen, om de Hernse kleuren te verdedigen en de Hernse toeristische troeven te promoten. 

Met de kookwedstrijd wil RINGtv voor het derde jaar op rij het rijk verenigingsleven in de gemeenten een hart onder de riem steken én de veerkracht van al die verenigingen in de verf zetten. Voor hun deelname dienen de gemeenten wel een forse financiële bijdrage te betalen. In de voorrondes zijn het twee duo’s van verenigingen uit dezelfde gemeente die het tegen elkaar opnemen door een typisch gerecht in de sfeer van een eetfestijn klaar te maken. De beste van die twee gaat dan door naar de finale tegen de winnende duo’s uit de andere gemeenten. De finale bestaat uit een barbecue-opdracht. De gerechten worden beoordeeld door een professionele jury. Dankzij de sponsors van de wedstrijd ontvangen de deelnemende teams een mooi prijzenpakket.

Maar er is meer…

Door de deelname van Herne krijgt iedere vereniging de kans de gemeente en het verenigingsleven mee te promoten in een filmpje op RINGtv en via sociale media. Die filmpjes worden opgenomen in de maanden maart/april.

Verenigingen die menen in hun rangen kooktalent te hebben, die bereid zijn de uitdaging aan te gaan en denken kans te maken om met de trofee ‘Beste souper’ naar Herne terug te keren kunnen zich kandidaat stellen tot uiterlijk 31 december 2022 via vrijetijd@herne.be

Bij te veel inschrijvingen wordt in de schoot van de gemeente een preselectie opgezet.

Meer info: schepen sandra.dero@herne.be of bij de dienst vrijetijd@herne.be

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
10 dec 2022
Godelieve Deschuyffeleer
Godelieve Deschuyffeleer
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief