HERNE - Gezamelijke aankoop stookolie want het is al duur genoeg

C21

HERNE - Gezamelijke aankoop stookolie want het is al duur genoeg

Editie_herne_gemeentehuis_2__kopie_
De gemeente organiseert een gezamelijke aankoop stookolie.- Foto Marc Colpaert
 
Geniet je ook graag van de beste prijs om jouw mazouttank te vullen en zo jouw verwarmingskosten te drukken? Dat zal wel zijn, met een prijs die al maanden flirt met de 1 euro per liter. Daarom organiseert het Lokaal bestuur Herne een vierde gezamenlijke groepsaankoop stookolie voor haar inwoners met een levering tussen 29 januari en 9 februari 2024. De inschrijvingen lopen tot 18 januari 2024, 12.00 uur. 
Elke inwoner van Herne kan zich tussen 1 januari en 18 januari 2024 om 12u inschrijven, door het bestelformulier (99.82 KB) "pdf", af te geven aan het onthaal van de dienst welzijn (Edingsesteenweg 8A, 1540 Herne), of het door te mailen naar welzijn@herne.be.
Het bestelformulier moet je volledig invullen en voorzien van datum en handtekening (zowel via e-mail als bij afgifte aan het onthaal).
Deelname aan de actie is onherroepelijk. Na afgifte van het bestelformulier verbindt de deelnemende inwoner zich ertoe de bestelde hoeveelheid (minimaal 500 liter) aan te kopen bij de door de gemeente gekozen stookolieleverancier aan de door deze leverancier geboden prijs. Bij eenzijdige annulering van de bestelling door de deelnemer na sluiting van de inschrijvingsperiode mag de leverancier een annulatiekost van 125 euro aanrekenen.
De prijs per liter kan nooit hoger zijn dan de officiële maximumprijs van de betreffende aardolieproducten op de dag van bestelling, zijnde 19 januari 2024. Er wordt enkel gasolie-diesel (extra) geleverd, een brandstof van hogere kwaliteit. De actie staat enkel open voor particuliere inwoners van Herne, voor een adres – en dus stookolietank – gelegen op het grondgebied van de gemeente Herne.
Elke deelnemende inwoner dient minimum 500 liter te bestellen. De bestelling geldt voor één adres en één tank. Er wordt geen bijkomende korting gegeven voor grote bestellingen. Wanneer er meer liters besteld worden dan er in de tank kunnen, mag de leverancier een bijkomende kost van 25 euro aanrekenen. De betreffende stookolietank dient te voldoen aan alle wettelijke voorwaarden. De groene dop dient dus bij levering aanwezig te zijn. De stookolietank dient voldoende capaciteit te hebben voor het besteld aantal liter.
Door deelname aan de gezamenlijke aankoop blijft het recht op een federale verwarmingstoelage bestaan indien aan de voorwaarden wordt voldaan. Na afsluiting van de inschrijvingen zal het lokaal bestuur aan de deelnemende stookolieleveranciers hun beste prijs vragen voor het totaal aantal liter stookolie dat door de deelnemende inwoners werd besteld. Het lokaal bestuur zal de goedkoopste leverancier op 22 januari 2024 bekend maken via www.herne.be.

De levering gebeurt tussen 29 januari en 9 februari 2024. De gekozen leverancier contacteert zelf elke deelnemende inwoner om de prijs mede te delen en de dag en uur van levering af te spreken. Het lokaal bestuur Herne staat enkel in voor het groeperen van de bestellingen en voor de prijsonderhandeling. Het bestuur is verder geen contracterende partij. Elke deelnemende inwoner contracteert persoonlijk met de gekozen stookolieleverancier en staat persoonlijk in voor betaling van de factuur. Het lokaal bestuur Herne is niet verantwoordelijk voor enige contractuele of buitencontractuele tekortkoming vanwege de gekozen leverancier, dan wel de deelnemende inwoner. 

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
20 nov 2023
Marc Colpaert
Marc Colpaert
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Marc Colpaert | 13 jul 2024

archief