Momenteel zijn er reeds een 30-tal woningen bewoond op de site Fondatel in Herne

C21

Momenteel zijn er reeds een 30-tal woningen bewoond op de site Fondatel in Herne

20240210_142014__kopie_
De nieuwe wijk. Foto Marc Colpaert
 
De woonwijk Fondatel ter hoogte van het station van Herne en de sporthal werd uitgetekend met respect voor de omgeving en met een knipoog naar de rijke geschiedenis van de regio. De woonbuurt biedt een gezellige mix van open, halfopen en gesloten bebouwingen in een eigentijdse, landelijke stijl, stuk voor stuk bijna-energieneutraal of BEN-geclassificeerd (E20). Momenteel zijn er reeds een 30-tal woningen bewoond op de site Fondatel. In juni staan er nog 3 opleveringen gepland.
 
Het project bestaat uit woningen in verschillende stijlen en met uiteenlopende oppervlaktematen. Bovendien kunt u de woning van uw keuze volledig afstemmen op uw noden met heel wat flexibele keuzemogelijkheden. Verder lijkt het ons ook belangrijk om hier voor een deel te verwijzen naar de interessante historiek van de site. Doordat de site een opwaardering kende, is het voor kopers mogelijk om tot eind dit jaar een woning aan te kopen aan 6% btw ipv. 21%. We willen ook sterk benadrukken dat er voor geïnteresseerden nog steeds mogelijkheden zijn om een woning in deze nieuwe kindvriendelijke woonwijk te kopen.
 
 
Eén van de grote troeven van nieuwe woonbuurt Fondatel is de locatie. De situering in het midden van het Groene Kwadrant van het Pajottenland biedt alle voordelen van wonen in een groene,  landelijke omgeving terwijl alle faciliteiten vlakbij zijn. Een verkwikkende wandel- of fietstocht langs de oevers van de Mark, een tripje naar de bakker in het pittoreske dorpscentrum of  een vlotte rit naar het werk in Geraardsbergen, Ninove, Aalst of  Brussel? Laat u verleiden door de vele mogelijkheden van de unieke, strategische ligging.  Daarnaast geniet u bij thuiskomst elke keer opnieuw van het  comfort van een bijna-energieneutrale woning (BEN) afgewerkt met de meest kwalitatieve materialen. Kortom, in Fondatel bouwen we  uw zorgeloze toekomst. Meer informatie is te vinden op: www.dyls.be  

 

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
07 jun 2024
Marc Colpaert
Marc Colpaert
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciƫle partners, advertenties en vacatures
Marc Colpaert | 05 jun 2024

archief