HERNE - Ghanacafé goed voor zo’n 400 euro

C21

HERNE - Ghanacafé goed voor zo’n 400 euro

Editiepajot_ghanacaf__herne_-_deschuyffeleer__5_
Luc Somers maakt zich op voor zijn werkbezoek aan Kpandu (Ghana) - Deschuyffeleer
 
Editiepajot_ghanacaf__herne_-_deschuyffeleer__2_
Luc Somers - Support Ghana - Deschuyffeleer
 
Editiepajot_ghanacaf__herne_-_deschuyffeleer__3_
schoolgebouw in het dorpje Dafor
 
Over enkele dagen vertrekt Luc Somers van Support Ghana opnieuw naar Kpandu aldaar op werkbezoek. Als vereniging wil Support Ghana er de sport bevorderen en het onderwijs ondersteunen. Daar verwachten hem de stagiairs van vzw Tsatsaboli voor de coördinatie en de verdere afwerking van het schoolgebouw in het dorpje Dafor. Dit gebouw werd opgericht tijdens de eerste missie in de zomer van vorig jaar. Zo dient het schoolgebouw nog voorzien te worden van bepleistering, bevloering, deuren en luiken.
 
“Niet alleen de afwerking van het schooltje staat op de doe-lijst. In de speeltuin moeten ook nog toestellen geplaatst. En de voetbalploeg, die vorig jaar werd opgericht, vergt ook nog bijkomende financiële middelen. Alles samen is de missie begroot op zo’n 3000 euro”, aldus Luc Somers..
 
Om de laatste centen bij elkaar te sprokkelen zette de organisator een Ghanacafé op in het jeugdhuis. De avond bracht nagenoeg 400 euro op. Luc Somers was dan ook iedereen bijzonder dankbaar die een steentje bijdroeg voor het verzamelen van de broodnodige euro’s.
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
05 dec 2009
Godelieve Deschuyffeleer
Deschuyffeleer
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Marc Colpaert | 12 apr 2024

archief