Nieuwjaarsreceptie Open VLD LENNIK

C21

Nieuwjaarsreceptie Open VLD LENNIK

Editiepajot_lennik_vld_gf_nieuwjaarsreceptie_foto_ep
Foto ep
 

Naar jaarlijkse gewoonte organiseerde Open VLD Lennik in restaurant De Molensteen in Gaasbeek haar jaarlijkse nieuwjaarsreceptie.

Het werd opnieuw een gezellige bedoening met aangepaste wijnen en hapjes. Elk jaar is er ook een speciaaltje, na de frietjes met mayonaise van verleden jaar werd er dit jaar gekozen voor escargots.

De sprekers van dienst waren Marie-Thérèse Van der Velde, voorzitter Open VLD Lennik en Irina De Knop, Vlaams Parlementair en schepen. Daarna was gastspreker Federaal minister van Begroting Guy Van Hengel aan de beurt die met zijn gebruikelijke humor zijn visie heeft overgemaakt aan de talrijke aanwezigen. Het slotwoord werd gegeven door Willy De Waele, burgemeester Open VLD Lennik.
 
Meerdere Open VLD bestuursleden uit de regio en enkele grote politieke kopstukken waren naar goede gewoonte aanwezig: Gwenny De Vroe, Dirk Janssens, Maggie De Block, Stefaan Plateau, Jef Valkeniers, Walter Zelderloo en Dieudonné Horlait, enz. Ook de mandatarissen van de coalitiepartner Lennik 2000 waren talrijk aanwezig. De receptie liep, naar goede gewoonte, uit tot in de vroege uurtjes.
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
20 jan 2010
ep
ep
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciƫle partners, advertenties en vacatures

archief