LENNIK - Frontale botsing UPDATE

C21

LENNIK - Frontale botsing UPDATE

Lennik_ongeluk_241008
 
Lennik_ongeluk_2_24102008
Lennik_ongeluk_1_241008
 

De Lennikse brandweer werd vrijdagavond omstreeks 22.20 uur opgeroepen voor een verkeersongeluk op de Assesteenweg ter hoogte van de Negenbunderstraat in Lennik. Er vielen drie gewonden.
 Een VW Vento en een zware Nissan terreinwagen botsten frontaal. De klap moet bijzonder hevig zijn geweest. Een wagen begon ook te roken maar de brandweer kon  vuur voorkomen. Eén passagier van de VW werd zwaar gewond, twee andere mensen werden licht gewond. De slachtoffers werden met twee ziekenwagens van de Lennikse brandweer en een ziekenwagen de Civiele Bescherming Liedekerke naar de ziekenhuizen UZ Brussel, AZ Halle en HH Asse overgebracht. 

UPDATE:

Volgens de politie gebeurde het ongeval op de kruising Assesteenweg- Lombeeksesteenweg. Bestuurder van een personenauto VW Vento, VDP David uit Lennik rijdt in de richting Asse. Terhoogte van het vermelde kruispunt neemt de VW Vento de voorsorteerstrook om links in te draaien richting Lombeek. Tijdens dit manoeuver wordt hij frontaal aangereden door een lichte vrachtauto Nissan Navaro bestuurd door B. J-P uit  Gooik die rijdt in de richting Edingen. B. J-P wordt licht gekwetst. VDP David wordt met zware verwondingen overgebracht naar kliniek Halle. 

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
26 okt 2008
Marc Sluys
Marc Sluys
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Roger Swalens | 04 apr 2024
Commerciƫle partners, advertenties en vacatures

archief