Toegangspad tot site Jo Baetens wordt niet hersteld

C21

Toegangspad tot site Jo Baetens wordt niet hersteld

Scherm__afbeelding_2023-11-08_om_08
 

Tijdens de werken voor de uitbreiding van het gemeentelijk sport- en ontmoetingscentrum "Jo Baetens" werd de toegang naar de hoofdingang, die door het plantsoen liep en een rechtstreekse  verbinding vormde met het voetpad van de A. Algoetstraat weggenomen.  De N-VA+ wenst dat dit pad, dat bestond uit trappen maar ook voorzag in een hellend vlak voor de minder-mobielen, terug wordt aangebracht.  
"Dit pad verschafte de mogelijkheid aan de bezoekers die o.a. van het centrum van Lennik kwamen om op een gemakkelijke en veilige wijze de site te kunnen bereiken. Ter hoogte van het pad bevond er zich ook een zebrapad op de A. Algoetstraat waardoor men op een  veilige wijze de straat kon oversteken naar de in het midden gelegen parkeergelegenheden.
Dit zebrapad is nog steeds aanwezig!", stelt onafhankelijk raadslid Karel Van Belle. Van Belle stelde op de raad voor het pad terug aan te leggen. Het gemeentebestuur wil dit pad niet opnieuw aanleggen. Men kiest voor de omslachtige weg en gaat nu aan het Agentschap Wegen en Verkeer vragen het bestaande zebrapad te verwijderen en verderop een nieuw aan te leggen.  De N-VA+ wenst dat de toegang tot het gemeentelijk sport- en ontmoetingscentrum wordt aangebracht zoals voor de uitbreiding het geval was. 

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
08 nov 2023
Marc Sluys
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciƫle partners, advertenties en vacatures
Marc Sluys | 14 feb 2024

archief