Twee Lennikse N VA-kandidaten nemen deel aan nationale verkiezingen

C21

Twee Lennikse N VA-kandidaten nemen deel aan nationale verkiezingen

Scherm__afbeelding_2023-12-10_om_10
 

Twee Lennikse N-VA-kandidaten nemen deel aan nationale verkiezingen

De N-VA uit Lennik vaardigt bij de volgende nationale verkiezingen op 9 juni twee kandidaten af. Het gaat om Kristien Van Vaerenbergh en Lien De Slagmeulder.
 
Uittredend Kamerlid Kristien Van Vaerenbergh staat op de 2de plaats van de Kamerlijst. Zij zetelt sinds 2010 in de Kamer waar ze zich als advocate logischerwijze inzet voor een betere justitie en tegen de straffeloosheid in Halle-Vilvoorde. Ze ijvert er ook voor meer politiemanschappen in het Pajottenland en de Zennevallei. Die inzet zag ze beloond met het voorzitterschap van de Kamercommissie Justitie en een plek in de onderzoekscommissie naar de terroristische aanslagen van 22 maart 2016. Vanuit haar vele contacten op het terrein zet ze zich ook in voor de pleegzorg en de strijd tegen intrafamiliaal geweld.
 
Lien De Slagmeulder staat op de lijst voor het Vlaams parlement waar ze de 6de opvolgersplaats bekleedt. Ze is werkzaam op het kabinet van Ben Weyts en heeft een bijzondere interesse in dierenwelzijn en de kwaliteitsverbetering van ons onderwijs. Ze zetelt in de Lennikse gemeenteraad, is getrouwd met Joren en mama van twee kindjes.
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
10 dec 2023
Marc Sluys
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief