Fotograaf brengt natuur echt dicht bij op info-avond Natuurpunt LENNIK

C21

Fotograaf brengt natuur echt dicht bij op info-avond Natuurpunt LENNIK

Img_3150_rr
 

Natuurpunt Lennik nodigt alle Lennikse natuurpuntleden en iedereen die de natuur echt een warm hart toedraagt, uit op haar feestelijke algemene vergadering op vrijdag 23 februari 2024 van 20 tot 22 uur. toegang: gratis.

BLIKVANGER is die avond natuurfotograaf Marnick Van den Borre, die ons meeneemt met eigen werk uit ‘Onze Natuur dichtbij’. Van mei tot oktober ontving de Museumtuin Gaasbeek maar liefst 25.000 bezoekers. Maar ook buiten de openingsperiode wordt de tuin nog zeer druk bezocht. Tuinman Marnick Van den Borre houdt zijn camera in de aanslag en toont ons wie allemaal op bezoek komt in de Museumtuin, als wij er niet binnen mogen. 
“Wil je de prachtige natuurfoto’s van Marnick van dichtbij zien en zijn verhaal horen? Kom dan naar onze (gratis) Algemene Vergadering op vrijdag 23 februari 2024 om 20 uur in de Hopzolder in Gaasbeek, Onderstraat 1, 1750 Gaasbeek”, zegt Natuurpunt Lennik.
“We kijken even terug op het voorbije werkjaar maar ogen vooral samen vooruit naar onze boeiende activiteitenkalender voor 2024.”
Je verneemt er wat het nieuwe team van Natuurpunt Lennik allemaal van plan is. Kom gerust eens kennismaken en wellicht vind jij ook een leuke bezigheid in de zeer gevarieerde activiteiten van deze vereniging. Want ze hebben ook jou nodig om meer werk te maken van een betere natuur. Zo start er binnenkort bijvoorbeeld in Lennik een reeks NATUURVERKENNER. https://www.natuurpunt.be/.../natuurverkenner-lennik-67269
Er zal ook belevingstocht ‘Dealen met Water’ aankomen. 
Maar ook als je vrije tijd heel beperkt is, ben je welkom. Kom mee genieten van een streekbiertje, taart en ander lekkers!
Bovendien verloten we onder de deelnemers enkele mooie natuurverrassingen!
INSCHRIJVEN vooraf is noodzakelijk !
Graag een mailtje vóór 18-02-24 naar natuurpuntlennik@gmail.com
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
14 feb 2024
Marc Sluys
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Roger Swalens | 04 apr 2024
Commerciƫle partners, advertenties en vacatures

archief