Rugbyclub Pajot LENNIK kijkt uit naar de titel

C21

Rugbyclub Pajot LENNIK kijkt uit naar de titel

Scherm__afbeelding_2024-03-19_om_17
 

 Rugby is een wintersport, en bijgevolg zitten we in de laatste fase van de competitie. En in die competities is Rugbyclub Pajot heel goed bezig! Naast onze U14, U16 en Ladies, zijn ook de Senioren titelkandidaat!

Komende zondag, 24 maart, vind er een heel spannende 16e speeldag plaats. De Reds van Pajot (eerste ploeg) ontvangen Doornik (RC Tournai) thuis. Pajot staat met 51 punten op de 2e plaats (1 punt verschil met de leider RC Schilde) in het klassement D3 (3e nationale), Doornik staat met 48 punten op de 3e plaats. 
 
Als je weet dat een overwinning 3 punten waard is, dan is het alvast duidelijk hoe belangrijk de match zondag zal zijn! Gelukkig kunnen onze Senioren teren op een uitstekend track-record dit seizoen (11 van de 14 matchen gewonnen) én een staalharde thuisreputatie. Zou dat fel geteisterde rugbyveld op de Frans Vandersteenstraat daar iets mee te maken hebben, en alsnog in hun voordeel spelen?
 
Wij nodigen jullie dan ook van harte uit om komende zondag af te zakken naar Lennik om onze Reds toe te juichen in de strijd om de titel. De aftrap voor de reserveploeg (Greens) is om 13u, de Reds spelen om 15u.
 
Zie je de rugbyballen ondertussen vliegen? Dan kan wat achtergrondinformatie je misschien wat op weg helpen. Daarvoor verwijzen we graag naar Sportkipik.be, dé rugby-site in België.
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
19 mrt 2024
Marc Sluys
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Marc Sluys | 20 mei 2024
Commerciƫle partners, advertenties en vacatures

archief