LIEDEKERKE - Finaliste Miss Vlaams Brabant Sandrine Beckand ziet job bij cosmeticagigant wel zitten

C21

LIEDEKERKE - Finaliste Miss Vlaams Brabant Sandrine Beckand ziet job bij cosmeticagigant wel zitten

Sandrine_beckand_liedekerke_foto_roger_mortelmans_editiepajot__1_
 

Sandrine Beckand telt 21 lentes en komt uit Liedekerke. Zij is Franstalig maar studeerde en studeert nog in de Nederlandse taal. Zij zit in het tweede jaar marketing aan de hogeschool van Gent, afdeling Aalst.

Zij houdt van dansen, fitness, zwemmen, schaatsen, lezen, koken, uitgaan, cinema en reizen.
"Ik lach graag", vertelt Sandrine ons "ik word niet gemakkelijk boos en zal het ook nooit lang blijven. Ik wil gezond leven en zo min mogelijk stressen. Geduldig ben ik niet altijd, als ik in de file sta krijg ik het wel eens op mijn heupen. Ik ben een sportieve meid en vrienden en familie zijn voor mij heel belangrijk. Uiteraard is het tof dat ik bij de twintig kandidaten ben en ik zie de verkiezing als een uitdaging. Er heerst een goede sfeer onder de meisjes en dat is belangrijk. Mijn tweetaligheid is voor een missverkiezing natuurlijk een belangrijk pluspunt.
Wat mijn studies betreft moet ik volgend jaar een specialisatie kiezen. Ik ga voor reclame.
Graag zou ik een stage doen bij l'Oréal. Om ons voor te stellen op de catwalk moesten wij er natuurlijk pico bello uitzien en werden wij geschminkt door deze firma. Ik heb trouwens een jaar esthetiek gevolgd en in het domein van schoonheidsproducten zie ik een job wel zitten”.
De verkiezing van Miss Vlaams Brabant voor Miss België 2009 wordt georganiseerd op zaterdag 20 september 2008 in zaal Roosenberg in Oud-Heverlee.
artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
27 mei 2008
Hilda Renders
Roger Mortelmans
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief