LIEDEKERKE - Comista stelt met trots voor Likerst Shopping

C21

LIEDEKERKE - Comista stelt met trots voor Likerst Shopping

2013-12-21_17_de_kerstmarkt_009
 
Likerstshopping_2017
 

Comista organiseert voor de eerste keer dit jaar de LiKerst Shopping. Een gezellige namiddag winkelen bij uw lokale handelaars in de Stationsstraat te Liedekerke. 

 

Comista mocht het afgelopen jaar verschillende nieuwe handelaars welkom heten in de Stationsstraat. Comista is er voor en door de handelaars en met een uitgebreid assortiment aan winkels moet je niet verder lopen om een cadeautje voor iedereen van de familie onder de kerstboom te kunnen vinden. 

 

De kerstshopping gaat door vanaf 13u. De Stationsstraat zal autovrij zijn tussen Esthetiek Margot en taverne Kronieksken. 

 

Deze dag zullen ook Zeeman en Kruidvat open zijn.

 

De straat zal aangekleed zijn met een rode lopers, gezellige kaarsen, prachtige etalages en de verschillende standen van de winkeliers. De kleinsten onder ons zullen zeker ook wat lekkers krijgen van de kerstman die er aanwezig is. Kom zeker eens de sfeer opsnuiven! 

 

Op zondag 17 december is er ook de Kerstwens met optredens op de plesj tvv het Simbahuis te Liedekerke. Verschillende handelaars van Comista steunen dit initiatief. Breng hen zeker ook een bezoekje!

 

Deelnemende handelaars Comista: 

Esthetiek Margot, socialistische mutualiteit, kantoor Deckers, ’t Linnenkastje, Haiba, koffiehuis Klein Geluk, Bike Shop, Pipa Bets, café Pajot, ELL, Milano Due, café Palace, hondentrimsalon Amigo, KBC, Standaard Boekhandel, café Pand 58, bloemen Florina, Coxy, Annie’s lingerie, boetiek Lorenzo, 4 You, lederwaren Antiloop, juwelier Lanckmans, optiek Hanssens, elektro Paeleman, Arnel, immo Pro Plan, Mawebo. 

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
22 nov 2017
Jacky Delcour
Jacky Delcour
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Guido van Cauwelaert | 08 mrt 2024
Commerciële partners, advertenties en vacatures
Guido van Cauwelaert | 05 dec 2023

archief