De afdeling haarzorg van het GO! Atheneum LIEDEKERKE werd het Warmste Kapsalon

C21

De afdeling haarzorg van het GO! Atheneum LIEDEKERKE werd het Warmste Kapsalon

2017-12-20_warmste_kapsalon_go__8_a
 
2017-12-20_warmste_kapsalon_go__9_a
 
2017-12-20_warmste_kapsalon_go__18_a
 
2017-12-20_warmste_kapsalon_go__24_a
 
2017-12-20_warmste_kapsalon_go__29_a
 

Woensdag, 20 december 2017, toverde de afdeling haarzorg van het GO! Atheneum Liedekerke zich om tot het Warmste Kapsalon. Leerkrachten, leerlingen en collega’s werden opgetrommeld om te knippen, te brushen en te masseren voor De Valier.

 

Woensdagochtend was de spanning voelbaar. Iedereen stond klaar om er een succesvolle dag van te maken. Bovendien zouden ze zowel door Radio 2 als Studio Brussel geïnterviewd worden over hun geweldig initiatief, dat erg succesvol bleek te zijn.

 

Van negen tot vier werden mensen ontvangen, hun hoofd werd gemasseerd, hun nagels gelakt, de haren werden geknipt en gebrusht. Kortom, de hemel voor vele vrouwen volgens Anja Daems van Radio 2 die nog even nableef om haar te laten verwennen. Gelijk heeft ze. Bovendien kon dat allemaal samen met een kopje koffie of warme chocolademelk en een lekkere koffiekoek.

 

Het goede doel was De Valier. Dit is een dienstverleningscentrum voor mensen die mindervalide zijn en waar het atheneum vaak met samenwerkt. Zij zullen met de opbrengst snoezelmateriaal aanschaffen voor hun bewoners.

 

Dit was een zeer geslaagde actie waar alle personeelsleden fier naar terugkijken. Een topverhaal en dat dankzij de inzet van zowel leerlingen als collega’s.

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
21 dec 2017
Jacky Delcour
Jacky Delcour
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Guido van Cauwelaert | 08 mrt 2024
Commerciële partners, advertenties en vacatures
Guido van Cauwelaert | 05 dec 2023

archief