BK 2018 Nieuwelingen Denderleeuw-LIEDEKERKE

C21

BK 2018 Nieuwelingen Denderleeuw-LIEDEKERKE

2018-07-29_de_liedekse_pijl__2_
 
2018-07-29_de_liedekse_pijl__20_a
 
2018-07-29_de_liedekse_pijl__30_a_het_bestuur
 
2018-07-29_de_liedekse_pijl_35a
 

Maandagavond heeft het bestuur van Vzw De Liedekerkse Pijl met enige trots, samen met het gemeentebestuur van Denderleeuw en Liedekerke, in zaal Guldenhof te Liedekerke de officiële voorstelling gegeven van het BK voor Nieuwelingen 2018.

 

AFSCHEID van een vriend

Ere-voorzitter Etienne Schouppe zorgde tijdens zijn openingsrede voor menig traantje onder de aanwezige wielervrienden in de zaal door het emotionele aandenken aan het afscheid van onze vriend, bestuurslid André Van den Meerssche, die plots kwam te overlijden in oktober jongstleden. André we missen je nu al.

 

GEMEENTEBESTUUR

Zowel het gemeentebestuur van Denderleeuw, waar de start en inschrijving zal plaatsvinden als het gemeentebestuur van Liedekerke waar de aankomst voorzien is loven de deskundige inzet van vzw De Liedekerkse Pijl en de goede samenwerking met wielerbond, gemeenten en betrokken organisaties.

 

MYSTERY GUEST

Traditiegetrouw zorgt voorzitter Marcel Van der Slagmolen er voor dat het wielertreffen steeds kan rekenen op de aanwezigheid van een mystery-guest, maar deze editie overtrof hij zichzelf door niet één maar twee mystery-guests op te voeren. De aanwezigen genoten dan ook met smaak van de deskundige uiteenzetting en tips van beloftevol getalenteerd wielrenner Aimé De Gendt alsook van de raad en anekdotes van Ronde van Frankrijk winnaar Lucien Van Impe

 

TECHNISCHE GIDS met parcours

Alle informatie betreffende het BK voor Nieuwelingen op 29 juli kan u reeds vinden op de websites :

www.liedekerksepijl.be

www.bkliedekerke.be

www.bkdenderleeuw.be

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
11 jul 2018
Jacky Delcour
Jacky Delcour
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Guido van Cauwelaert | 08 mrt 2024
Commerciële partners, advertenties en vacatures
Guido van Cauwelaert | 05 dec 2023

archief