LIEDEKERKE - Vrijdag opening van ons 35st schaatsseizoen!

C21

LIEDEKERKE - Vrijdag opening van ons 35st schaatsseizoen!

2018-09-19
 
2018-09-19
 
2018-09-19
 

En vanaf vrijdagavond 19 september met een gratis disco-schaatsen om 19.30 uur.

 

Op zondag 23 september de parking aan de schaatsbaan omgebouwd wordt tot een heus sportdorp. De sportclubs van Liedekerke stellen zich van 14.00 tot 17.00 u voor met initiaties en demonstraties. Sport Vlaanderen vult aan met een klimmuur, een speleobox, streetsoccer, airtumbling, pannakooi, ...


De allerkleinsten kunnen zich uitleven op een sneeuw- en ijsspringkasteel van liefst negen meter. En dit is allemaal GRATIS! Gewoon doen !


Wie vrij wil komen schaatsen kan en dat aan het gewone tarief.

 

Een initiatief van de Europese commissie, Sport Vlaanderen Liedekerke en Sportdienst en kadert binnen promotie ‘Maand van de Sportclub’.

 

Schaatsprikkels ‘bevroren weekend’ voor de Jeugdbewegingen.

 

Vrijdag 19 oktober

Schaatsfuif voor de leiding 19.30 toe 21.30 uur – (€3.00

 

Maand van de sportclub

September is de Maand van de Sportclub. En dat is een sportpromotionele actie van Sport Vlaanderen. De sportclubs staan centraal en zetten hun werking in de kijker. De sportclubs in Vlaanderen worden opgeroepen om heel de maand september hun deuren wijd open te zetten. Ze laten met initiaties, demonstraties en allerhande acties zien wat ze te bieden hebben en vooral waarom het in hun club zo leuk is. Immers ook in een club beleven sporters meer.

 

Ook de gemeenten en de scholen doen mee. De gemeenten stellen hun sportdiensten en hun sportinfrastructuur ter beschikking en in de scholen loopt de actie ‘Breng je sprtoclub @ school’. Op woensdag 19 september worden alle leerlingen gevraag om in de outfit van hun sportclub naar school te komen.

 

En samen met MNM gaat Sport Vlaanderen op zoek naar de ‘coolste sportclub’ van Vlaanderen.

#Active

#Active is een initiatief van de Europese Commissie die elk jaar de European Week of Sport organiseert. De bedoeling is om iedereen in Europa gedurende die week aan het sporten te krijgen en te houden gedurende het ganse jaar. #Active wordt door Sport Vlaanderen ondersteund met de Maand van de Sportclub.

 

Liedekerkse sportclubs stellen zich voor

Sport Vlaanderen Liedekerke en de Sportdienst van Liedekerke springen enthousiast op de kar van beide initiatieven. Tijdens het openingsweekend van de ijshal van Sport Vlaanderen Liedekerke wordt op zondag 23 september de parking omgebouwd tot een heus sportdorp. In dit sportdorp stellen de sportclubs van Liedekerke zich van 14.00 tot 17.00 uur voor met initiaties en demonstraties. Sport Vlaanderen vult aan met een klimmuur, een speleobox, streetsoccer, airtumbling… De allerkleinsten kunnen zich uitleven op de Polar, een sneeuw- en ijsspringkasteel van liefst negen meter lang en zes meter hoog. Het volledige programma is gratis voor iedereen. Wie genoeg meedoet aan de initiaties krijgt misschien wel een verassing en wie gewoon wil komen schaatsen kan dat aan het normale tarief. 

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
20 sep 2018
Jacky Delcour
Jacky Delcour
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Guido van Cauwelaert | 08 mrt 2024
Commerciële partners, advertenties en vacatures
Guido van Cauwelaert | 05 dec 2023

archief