Vrijdag 21 september opende de ijshal van Sport Vlaanderen LIEDEKERKE haar 35ste schaatsseizoen

C21

Vrijdag 21 september opende de ijshal van Sport Vlaanderen LIEDEKERKE haar 35ste schaatsseizoen

2018-09-19_opening_discoschaats__4_ab
 
2018-09-19_opening_discoschaats__6_ab
 
2018-09-19_opening_discoschaats__27_ab
 
2018-09-19_opening_discoschaats__40_ab
 
2018-09-19_opening_discoschaats__56_ab
 

En personeel en directie van Sport Vlaanderen Liedekerke zitten niet stil. Alles wijst erop dat ze er nog maar eens echt voor gaan.

 

De laatste twee jaar kende Sport Vlaanderen Liedekerke een opvallende renovatie: de inkomhal werd volledig heringericht en is nu een ruime ontvangstruimte. In de schaatsverhuur kreeg elke schaats zijn bakje en werd alles netjes op orde gezet. De vervanging van de lockers, deurtjes in de kleuren van Sport Vlaanderen, liep even mis, maar dat is een kwestie van enkele weken. De ijshal zelf werd aangepakt en volledig in het wit geschilderd, de boarding kreeg een frisse blauwe kleur. De toiletten werden vernieuwd en overal in de ijshal ligt nu de mooie en voor schaatsers veilige rubbervloer. En, last but not least, er werd een gloednieuwe, ultramoderne en volledig elektrisch aangedreven ijsbereidingsmachine aangekocht. Een nieuw pareltje op de ijsbaan. Met een flesje cava werd hij bij de oefficiële openinng ‘Mammoth’ gedoopt. Zit nog in de pijplijn en wordt nog dit jaar verwacht: vervanging van de verlichting in de ijshal met een moderne en energiezuinige ledverlichting, de voorgevel wordt volledig geschilderd, de inkomhal krijgt een stoere vuilmat en de omgeving van de ijshal wordt aangepakt, onder meer door de plaatsing van een buitensignalisatie in een moderne en esthetische look. 

 

In het vernieuwde Eet- en Praatcafé ‘Goe Gevallen’ is het zoals altijd leuk zitten na een fikse schaatsbeurt, maar ook de niet-schaatsers kunnen er terecht. Het zicht op de ijsbaan is er nog Je hebt er een mooi zicht op de ijsbaan en je kunt er genieten van een lekker hapje en een drankje. Het is een ideale plaats om af te spreken met vrienden of familie. 

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
24 sep 2018
Jacky Delcour
Jacky Delcour
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Guido van Cauwelaert | 08 mrt 2024
Commerciële partners, advertenties en vacatures
Guido van Cauwelaert | 05 dec 2023

archief