Eerste Parkconcerten LIEDEKERKE “Volkswagen de Kimpe”

C21

Eerste Parkconcerten LIEDEKERKE “Volkswagen de Kimpe”

2019-07-06_parkconcerten___13_ab
 
2019-07-06_parkconcerten___36_ab
 
2019-07-06_parkconcerten___48_ab
 
2019-07-06_parkconcerten___82_ab
 
2019-07-06_parkconcerten___140_ab
 

De Volkswagen De Kimpe parkconcerten zijn ondertussen toe aan hun negende editie.

 

Het concept is al enkele jaren hetzelfde: op drie vrijdagavonden een gratis parkconcert met enkele bekende namen op het podium, drank- en eetstandjes en wat animatie. Het is dé zomerse ontmoetingsplek voor de Liedekerkenaren met vrienden, buren en, soms ook, uit het oog verloren kennissen. 

 

De concertreeks begon met Solitude Within, een Belgische Rock/Metalband uit Ninove , met een frontvrouw die beschikt over een fluwelen stem. Ze combineren klassieke muziek met hardrock en heavy metal, wat een perfecte combinatie blijkt te zijn voor symfonische rock. Hierna was het de beurt aan Wim Soutaer. De gewezen Idool finalist komt er zijn beste singles brengen: hopelijk doen jullie “allemaal” mee?

 

Afsluiting eerste avond met Obias XXL, een 5 koppige Nederlands- en Engelstalige Pop-Rock covergroep. Hun repertoire bevat het beste van de Nederlandstalige Pop en Rocknummers van de jaren 70 tot nu. Denk maar aan De Kreuners, Clouseau, Niels Destadsbader, Andre Hazes (Junior & senior), Gorki, Peter Koelewijn, Marco Borsato, Rob De Nijs, Will Tura, Noordkaap, Raymond Van Het Groenewoud etc.  Deze worden afgewisseld met een fijne selectie Engelstalige pop & rock medleys met nummers van Stevie Wonder, Black Eyed Peas, Coldplay, Simple Minds, The Editors, … Kortom de grootste klassiekers worden geserveerd met een pittige Obi-as XXL saus.

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
07 jul 2019
Jacky Delcour
Jacky Delcour
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Guido van Cauwelaert | 08 mrt 2024
Commerciële partners, advertenties en vacatures
Guido van Cauwelaert | 05 dec 2023

archief