Gemeentebestuur LIEDEKERKE verstrengt maatregelen tegen corona

C21

Gemeentebestuur LIEDEKERKE verstrengt maatregelen tegen corona

28-05-2007-_tornooi_impegem_017ab
 
2020-25-_01_japans_nieuwjaar____15_ab
 
2020-31-01_heropening_zwembad__2_ab
 
G-sport_schaatsen_likert__51_ab
 

In navolging van de sterk stijgende besmettingscijfers in onze gemeente, heeft het gemeentebestuur vanavond beslist de maatregelen tegen corona nog te verstrengen.

 

Naast de maatregelen van de Vlaamse Regering zal om middernacht ook alle sportinfrastructuur in Liedekerke de deuren sluiten en dit voorlopig tot en met woensdag 11 november. Dit geldt onder andere voor het zwembad, de schaatsbaan, de voetbalvelden en de sporthal, maar eveneens voor alle sportverenigingen, ook voor kinderen onder de 12 jaar en zowel indoor als outdoor.

 

Ook de andere georganiseerde jeugdactiviteiten zullen in deze periode niet kunnen doorgaan, zodat ook hier de resetknop (waarvan sprake bij de verlenging van de herfstvakantie voor het onderwijs) ingedrukt kan worden. Na 11 november wordt bekeken of er weer versoepelingen kunnen doorgevoerd worden.

 

De bedoeling van deze beslissing is het aantal besmettingen in Liedekerke zo snel mogelijk naar beneden te krijgen, aangezien onze gemeente momenteel tot de koplopers behoort en op een bedenkelijke tweede plaats staat.

 

We benadrukken dat het voor kinderen evenwel belangrijk blijft om te bewegen en herinneren er aan dat dit ook nog steeds kan in gezinsverband en openlucht.

 
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
29 okt 2020
Jacky Delcour
Jacky Delcour
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Guido van Cauwelaert | 08 mrt 2024
Commerciële partners, advertenties en vacatures
Guido van Cauwelaert | 05 dec 2023

archief