Infoavond ‘Boom zoekt bos & bos zoekt grond’ in LIEDEKERKE

C21

Infoavond ‘Boom zoekt bos & bos zoekt grond’ in LIEDEKERKE

Flyer_infovavond_bebossen_liedekerke_v2_def
 

Heb je ergens een stuk grond liggen in het Pajottenland en lijkt bebossen je een goede optie? Of wil je graag bebossen en ben je op zoek naar een terrein? Kom dan zeker je oor te luister leggen op de infoavond in Liedekerke op dinsdag 22 juni 2021. 

Enkele Pajotten getuigen vol passie over hun eigen bebossingsprojecten, je maakt kennis met initiatieven voor meer bos in het Pajottenland en we nemen je mee op een wandeling doorheen de wereld van subsidies en vergunningen. Deze infoavond is een organisatie van het project Plan Steenuil, Opgewekt Pajottenland en Bosgroep Vlaams-Brabant, in samenwerking met de gemeente Liedekerke. 

 

Afspraak op dinsdag 22 juni 2021 om 19.30u in BoSSuzanne, Ed. Schelfhoutstraat 188, 1770 Liedekerke. Bij mooi weer vindt de infoavond buiten plaats, aan de rand van het bos. Inschrijven verplicht via sp.pajottenland@vlaamsbrabant.be. Gratis toegang. Kan je er niet bij zijn? Geen nood, want er is live streaming en je zal de presentaties ook kunnen herbekijken. Meer info op www.opgewektpajottenland.be.

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
07 jun 2021
Marc Sluys
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Guido van Cauwelaert | 05 dec 2023

archief