L-door uit LIEDEKERKE opent nieuwe uitvalsbasis in het Antwerpse havengebied

C21

L-door uit LIEDEKERKE opent nieuwe uitvalsbasis in het Antwerpse havengebied

Editiepajot_liedekerke_l_door_foto_agr
Foto agr

L-door, één van de grootste KMO’s uit de regio, ontwikkelt, produceert, plaatst en verkoopt sectionele poorten voor zowel de residentiële als industriële markt. Een extra troef van L-door is de optimale service. De klant kan 7 dagen op 7, 24 uur op 24 beroep doen op de diensten van L-door. “Om nog beter aan de wensen van onze klanten te voldoen is het belangrijk om dicht bij de klant te staan. Aangezien we een groot aantal klanten hebben in de regio Antwerpen leek het ons opportuun om ook daar een uitvalsbasis te hebben. Op deze manier kunnen wij onze interventies nog sneller uitvoeren, wat de klant enkel ten goede komt.”, aldus zaakvoerder Luc De Bisschop.

Service, voor iedereen
Het zijn trouwens niet enkel klanten met een L-doorpoort die van deze service kunnen genieten. Iedereen, zowel particulieren als industriële klanten, met een sectionele poort kan hiervoor een beroep doen op L-door. Gaande van een jaarlijks onderhoud tot een bliksemsnelle interventie. Specifiek gericht op de residentiële markt bestaan er zelfs een aantal extra’s zoals bijvoorbeeld het herlakken van een sectionele poort. Voor weinig geld krijgt het huis van de klant een totaal nieuwe uitstraling.
 
Cadeautjestijd, ook voor iedereen
Op 18, 19 en 20 december nodigt L-door iedereen uit om langs te komen tijdens het Openpoortweekend in de Denderstraat in Liedekerke, telkens van 9u tot 18u. Elke koper van een geautomatiseerde sectionele L-door-poort krijgt een korting van maar liefst € 300. Bovendien maakt elke bezoeker kans op één van de drie aankoopbons met een waarde van respectievelijk € 500, € 400 en € 200.
 
Door de slechte weersomstandigheden wordt deze actie verlengd tot en met woensdag 23 december.
 
Meer info: www.l-door.be 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
21 dec 2009
Jacky Delcour
agr
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Marc Colpaert | 06 mei 2024
Guido van Cauwelaert | 08 mrt 2024
Commerciële partners, advertenties en vacatures
Guido van Cauwelaert | 05 dec 2023

archief