TERNAT - Nieuwe restaurant-brasserie Conviva mikt hoog

C21

TERNAT - Nieuwe restaurant-brasserie Conviva mikt hoog

Editiepajot_ternat_restaurant__conviva_foto_ludo_van_der_cammen
Marco Diricx en Sylvia Bogemans. - Foto © Ludo Van der Cammen
 

Met restaurant–brasserie Conviva aan de Brusselstraat 183 is Ternat een horecazaak rijker. Met Marco Diricx (39) en Sylvia Bogemans (29) ligt de uitbating in ervaren handen want beiden hebben jarenlange ervaring achter de rug in een etablissement in het centrum van Antwerpen.

De vroegere taverne op dezelfde site werd door het Ternatse architectenbureau A-Projects van architect Luc Schouppe grondig verbouwd. “Het voorste deel van het vroegere boerenhof bleef intact maar werd fors aangepast en vernieuwd”, zegt Luc Schouppe. “Het restaurant werd een stuk groter zodat er nu tachtig plaatsen zijn. En er is een zaaltje beschikbaar voor maximaal veertig personen. De verbouwing werd zodanig aangepakt dat er van in het restaurant maximaal zicht is op het achterliggende landschap. En bij goed weer, kunnen de klanten ook plaats nemen op een ruim terras.”
Marco Diricx en Sylvia Bogemans presenteren alvast een uitgebreide kaart met als uitschieters grillgerechten maar ook flink wat gerechten uit de traditionele Franse keuken. En in de brasserie kan na de middag ook gewoon een pannenkoek worden gegeten.
“We gaan alvast voor een keuken waar de kwaliteit én de versheid primeren. En we vinden ook een mooie presentatie van de gerechten belangrijk”, stellen Sylvia en Marco die er helemaal klaar voor zijn om van Conviva van meteen af aan een stevige reputatie te geven.
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
08 nov 2010
Ludo Van der Cammen
Ludo Van Der Cammen
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Guido Van Cauwelaert | 25 jul 2024
Guido Van Cauwelaert | 22 jul 2024
Guido van Cauwelaert | 19 jul 2024
Commerciële partners, advertenties en vacatures
Guido van Cauwelaert | 10 jul 2024
Guido van Cauwelaert | 03 jul 2024
Guido van Cauwelaert | 03 jul 2024

archief