TERNAT - Het bed in met Toneel Tijl

C21

TERNAT - Het bed in met Toneel Tijl

Editiepajot_ternat_toneel_tijl_slaapkamerverhalen_foto_gerrit_achterland
Slaapkamerverhalen van ToneelTijlTernat. - Foto © Els Van Vaerenbergh
 

ToneelTijlTernat nodigt haar publiek uit op een heel speciale plaats: de slaapkamer. Voor de gelegenheid vind je die in CC De Ploter, waar hun nieuwste productie doorgaat. Het belooft een grappige en herkenbare toneelavond te worden.

Slaapkamerverhalen van doorwinterd toneelauteur Alan Ayckbourn is een rasechte komedie. We maken kennis met vier koppels en hun kleine kantjes. En waar kan je die beter tonen dan in de slaapkamer? Tom en Elsie zijn het jonge koppel dat net verhuisd is, maar het geven van een megaparty brengt meer stress met zich mee dan verwacht. Dieter en Saskia zijn allebei uitgenodigd op dat feestje, maar Dieter ligt in bed met een fel overdreven rugkwaal. Saskia besluit dan maar om alleen te gaan, want ze wil haar ex-vriend Alexander en diens vrouw Trude nog wel eens tegenkomen. De relatie van Trude en Alexander zit echter net in een dipje, dus die ontmoeting met het verleden zou wel eens voor verwikkelingen kunnen zorgen. En dan zijn er nog Marcel en Simonne. Die wentelen zich maar al te graag in hun comfortabel huwelijk, maar als schoondochter Trude ineens opduikt, is hun gezellige avond serieus verstoord.
ToneelTijlTernat speelt op 31 maart en op 1, 2 en 3 april. De voorstelling start telkens om 20 uur. Kaarten voor de komende productie kosten 9 euro en zijn verkrijgbaar bij CC De Ploter (Kerkstraat 4) op het nummer 02/582.44.33 of via info@ccdeploter.be .
Na deze voorstelling zit het toneelseizoen er nog niet helemaal op bij Tijl. Om de kwaliteit van hun voorstellingen te blijven verbeteren, organiseren ze elk jaar een cursus. Vorig seizoen werd afgesloten met een zangcursus en dit jaar staat een workshop creatief acteren op het programma. Tijl nodigt uiteraard ook alle geïnteresseerden uit van buiten de vereniging om zo de rangen te versterken voor de komende jaren. De cursus creatief acteren gaat telkens door op donderdag (28/4, 5/5, 12/5, 19/5, 26/5 en 2/6) in CC De Ploter.
Informatie en inschrijvingen via info@toneeltijlternat.be . Iedereen boven de 16 jaar is welkom, maar de plaatsen zijn wel beperkt. Wees er dus snel bij.
Voor meer informatie over ToneelTijlTernat, ga naar www.toneeltijlternat.be
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
05 mrt 2011
Els Van Vaerenbergh
Els Van Vaerenbergh
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Guido | 14 jun 2024
Guido van Cauwelaert | 04 jun 2024
Commerciële partners, advertenties en vacatures
Guido van Cauwelaert | 30 mei 2024
Guido Van Cauwelaert | 29 mei 2024
Guido van Cauwelaert | 14 mei 2024
Guido van Cauwelaert | 14 mei 2024

archief