WAMBEEK - Senioren joggend de lente door

C21

WAMBEEK - Senioren joggend de lente door

Editiepajot_ternat_selenjo_wambeek_foto_ingezonden__1_
(ingezonden foto's)
 
Editiepajot_ternat_selenjo_wambeek_foto_ingezonden
(ingezonden foto's)
 

De Senioren LenteJogging (Selenjo) is aan haar derde editie toe. De Selenjo is een loop-criterium op maat van 50-plussers dat één keer halt houdt in elke provincie. Voor het derde jaar op rij bijt de Selenjo de spits af in Wambeek op dinsdag 20 maart.

Dankzij het succes van de vorige twee jaren, slaan Sporta-federatie, OKRA-SPORT en OKRA-Wambeek de handen opnieuw in elkaar. Het doel: senioren vanaf 50 jaar de mogelijkheid geven om zich met leeftijdgenoten te meten in een gemoedelijke competitiesfeer. Zowel ontspannen joggers, prestatielopers, occasionele lopers als wandelaars kunnen de benen komen losgooien.
In Wambeek zijn de oudere jongeren welkom vanaf 13u aan het parochiehuis in de Pol De Montsstraat. Daar kan je inschrijven voor een afstand van 2,5km, 5km of 8,5km. Na de inspanning volgt de ontspanning. Met een goeie trappist of een ander hapje en drankje bij de hand, is het gezellig napraten met supporters en medelopers. De eerste drie finishers van de 2,5 en de 5km krijgen een medaille. Bij de 8,5km krijgt de top drie per leeftijdscategorie een medaille. De oudste dame en heer krijgen eveneens een ereteken.
Wat de Selenjo zo uniek maakt is dit: het is niet alleen een op seniorenmaat gesneden loopwedstrijd, het is een sociale ontmoetingsdag voor actieve leeftijdsgenoten. Naast Bilzen gaan er Selenjo’s door in Wambeek (20 maart), Wachtebeke (14 april), Harelbeke (2 mei) en Tongerlo (11 mei). Wie aan drie verschillende Selenjo’s deelneemt krijgt een bijzonder aandenken.
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
26 jan 2012
Gerrit Achterland
Ingezonden
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciƫle partners, advertenties en vacatures
Guido van Cauwelaert | 14 mei 2024
Guido van Cauwelaert | 14 mei 2024
Guido van Cauwelaert | 12 mei 2024
Guido van Cauwelaert | 08 mei 2024
Guido van Cauwelaert | 08 mei 2024
Guido van Cauwelaert | 04 mei 2024
Guido van Cauwelaert | 02 mei 2024
Guido van Cauwelaert | 01 mei 2024
Guido van Cauwelaert | 26 apr 2024

archief