TERNAT – Musikalo in Harmonie

C21

TERNAT – Musikalo in Harmonie

Editiepajot_ternat_musikalo_in_harmonie_foto_ep
 

Naar jaarlijkse traditie organiseert de harmonie Musikalo uit Sint-Katherina-Lombeek (Ternat) haar concerten “Musikalo in Harmonie” het derde weekend van maart, deze keer dus op vrijdag 16 en zaterdag 17 maart.

Naar jaarlijkse traditie gebeurt dat ook nu weer met een zeer gevarieerd en aangenaam programma, zodat iedereen zijn gading kan vinden! Zowel de “muziekkenner” als de “leek” zullen aan hun trekken komen.
Op het programma staat ondermeer de overbekende “Ouverture to Candide” en “Devil’s Island” van onze Belgische componist Wouter Lenaerts. Ook filmmuziek staat geprogrammeerd met het zeer mooie “Hymn to the Fallen” uit de film “Saving Private Ryan”, in een bewerking van Steven Verhaert.
Dit najaar zal Musikalo een gooi doen naar de ereafdeling, met onder meer de “Dutch Masters Suite” van Johan De Meij. Ook dit zeer spectaculaire werk zullen we u reeds brengen in maart. Niet alleen de muzikale talenten van onze muzikanten komen daarin aan bod, ook van hun acteertalenten zal u in dit werk kunnen genieten.
Gastsolist dit jaar is niemand minder dan onze eigen muzikant Stijn Schoofs, afgestudeerd in juni 2011 aan het conservatorium te Gent op slagwerk. Musikalo zal hem begeleiden op onder meer “Fantasy for Marimba”.
U ziet het, het wordt weer een spetterend concert om “U” tegen te zeggen.
Zoals ieder jaar brengen wij het programma twee keer voor ons publiek, namelijk op vrijdag 16 maart en op zaterdag 17 maart, telkens om 20 uur in cc De Ploter.
Kaarten (in voorverkoop aan € 8) zijn te bekomen bij de muzikanten. Kaarten & reservaties ook bij Ghislain De Valck – 0496/478.948. - via mail ghislain.de.valck@telenet.be . Reserveren is gratis, maar verplicht.
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
31 jan 2012
Gerrit Achterland
ep
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Guido van Cauwelaert | 14 mei 2024
Guido van Cauwelaert | 14 mei 2024
Guido van Cauwelaert | 12 mei 2024
Guido van Cauwelaert | 08 mei 2024
Guido van Cauwelaert | 08 mei 2024
Guido van Cauwelaert | 04 mei 2024
Guido van Cauwelaert | 02 mei 2024
Guido van Cauwelaert | 01 mei 2024
Guido van Cauwelaert | 26 apr 2024

archief