TERNAT - sp.a-gras vraagt aandacht voor zwakke weggebruiker in Nattestraat

C21

TERNAT - sp.a-gras vraagt aandacht voor zwakke weggebruiker in Nattestraat

Editiepajot_ternat_zwakke_weggebruikers_nattestraat_ingezonden_foto
(ingezonden foto)
 

Het gemeentebestuur bracht in de Nattestraat een wegversmalling aan om de gevels en dakgoten van twee aan het smalste gedeelte van deze straat gelegen huizen te beschermen. "Dat is op zich een goede zaak", zegt sp.a-grasraadslid Guido Van Cauwelaert. "Maar de nu ontstane toestand is dan weer gevaarlijk voor de voetgangers of de fietsers die uit het laatste gedeelte van de Nattestraat en de Doorveldweg komen en die hier langs moeten om even verderop naar het fietspad naast de beek te rijden," vindt spa-gras. "Het is voor de fietsers trouwens ook een probleem om op dit fietspad te geraken vanuit de Nattestraat," zegt Van Cauwelaert, "het smalle toegangswegje staat haaks op de straat en tussen twee paaltjes zodat een fietser naar het midden van de Nattestraat moet uitwijken om dit paadje te kunnen inslaan."

Tenslotte blijft ook het ontbreken van voet- en fietspaden in het laatste deel van de Nattestraat (naar Assesteenweg) voor sp.a-gras onaanvaardbaar.
De gemeente moet dringend maatregelen nemen om er de veiligheid van de zwakke weggebruiker te verbeteren. Van Cauwelaert plaatste het punt op de agenda van de volgende gemeenteraad.
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
18 mrt 2012
ep
ingezonden
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Guido van Cauwelaert | 18 jun 2024
Guido | 14 jun 2024
Guido van Cauwelaert | 04 jun 2024
Commerciƫle partners, advertenties en vacatures
Guido van Cauwelaert | 30 mei 2024
Guido Van Cauwelaert | 29 mei 2024
Guido van Cauwelaert | 14 mei 2024

archief