TERNAT - Wandelclub Kruikenburg organiseert dit jaar de Provinciale Wandeldag

C21

TERNAT - Wandelclub Kruikenburg organiseert dit jaar de Provinciale Wandeldag

Editiepajot_wandelen_ternat_foto_guido_van_cauwelaert

Wandelclub Kruikenburg organiseert dit jaar de Provinciale Wandeldag  Gemeentelijke subsidie ter ondersteuning. De Kruikenburgse Wandelclub is blij. De 30ste editie van haar jaarlijkse wandeltocht, op 5 oktober, wordt meteen ook de Provinciale Sport voor Allen Wandeldag. De gemeente ondersteunt het initiatief met een subsidie van 3000 euro.

 
Kruikenburg kreeg de organisatie van de provinciale wandeldag toevertrouwd omdat het reeds heel wat wandelingen van uitstekende kwaliteit heeft georganiseerd die door de wandelaars enorm werden gewaardeerd. Ook tijdens de 30ste editie van de Kruikenburgse wandelingen zal men er alles aan doen om de deelnemers op alle vlakken te verwennen.
 
Startplaats is zoals gebruikelijk de basisschool Horizon. Het parcours dat werd uitgetekend loopt over de gemeenten Ternat, Wambeek, Sint-Martens-Bodegem, Sint-Ulriks-Kapelle en laat één van de mooiste stukjes van het Pajottenland bewonderen met onderweg tal van golvende vergezichten en bezienswaardigheden.
Onderweg zullen ook veel recent geopende “Trage Wegen” en lokale wandelroutes worden genomen. De wandelafstanden zijn 6, 8, 12, 20 en 30 Km. Op 5 oktober afspraak in basisschool Horizon van het Gemeenschapsonderwijs.
 
Een subsidie van 3000 euro om het initiatief te ondersteunen staat op de agenda van de gemeenteraadszitting van vrijdag aanstaande. De subsidie wordt mede gemotiveerd doordat Kruikenburg steeds actief meewerkt aan gemeentelijke activiteiten zoals Erfgoeddag e.d. en een gemeentelijk wandelpad mee onderhoudt.
 
artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
15 aug 2008
Guido Van Cauwelaert
Guido Van Cauwelaert
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Guido van Cauwelaert | 09 dec 2022
Godelieve Deschuyffeleer | 01 dec 2022
Commerciële partners, advertenties en vacatures
Guido van Cauwelaert | 28 nov 2022
Guido van Cauwelaert | 24 nov 2022
Guido van Cauwelaert | 12 nov 2022
Godelieve Deschuyffeleer | 08 nov 2022

archief