TERNAT - Haviland bouwt nieuwe kantoren voor OCMW

C21

TERNAT - Haviland bouwt nieuwe kantoren voor OCMW

Editiepajot_ternat_ocmw_foto_guido_van_cauwelaert
 

Het OCMW breidt zijn administratief gebouw in het centrum van de deelgemeente Sint-Katherina-Lombeek uit. Het personeelsbestand van het OCMW is de jongste jaren dermate gegroeid dat het huidige gebouw - de vroegere pastorie aan de Sint-Katharinakerk - niet meer voldoende ruimte biedt. Er ontstond een tekort aan kantoorruimte, zowel voor de administratieve medewerkers als voor de maatschappelijk werksters. Ook voorzitter Frans Holsters moet het zonder eigen kantoor stellen.

De nieuwbouw zal worden gerealiseerd achter het OCMW-gebouw. Er is daar nog meer dan voldoende tuinruimte beschikbaar. Het OCMW heeft de opdracht voor de uitbreiding van haar administratief centrum toevertrouwd aan de intercommunale Haviland.
 
Op de gemeenteraad werd vrijdag ook de jaarrekening 2007 van het OCMW goedgekeurd. Daaruit bleek dat de bijdrage van de gemeente aan het OCMW 222.972 euro lager lag dan voorzien in de oorspronkelijke begroting. Dat komt mede door de goede opvolging van de in te vorderen inkomsten door de OCMW-administratie vertelde de voorzitter fier.
artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
25 aug 2008
Guido Van Cauwelaert
Guido Van Cauwelaert
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Godelieve Deschuyffeleer | 01 dec 2022
Guido van Cauwelaert | 28 nov 2022
Commerciële partners, advertenties en vacatures
Guido van Cauwelaert | 24 nov 2022
Guido van Cauwelaert | 12 nov 2022
Godelieve Deschuyffeleer | 08 nov 2022
Guido van Cauwelaert | 29 okt 2022

archief