TERNAT - irongirls.be maakt dames warm voor triatlon

C21

TERNAT - irongirls.be maakt dames warm voor triatlon

Flyers_irongirls_a6_back_final

Start to triatlon’ is een project exclusief voor dames die in verschillende stappen willen deelnemen aan een triatlon. Voor het Pajottenland kan dit gebeuren in Ternat

 ‘irongirls.be’ is een nieuwe speler op de triatlonmarkt die coaching aanbiedt exclusief voor vrouwen. Vanaf 18 januari gaat dit project van start in 7 verschillende regio’s; Edegem, Evergem, Gent, Herentals, Sint-Niklaas, Tessenderlo en Ternat. Iedere regio heeft een gemotiveerde en gediplomeerde coach die de vrouwen begeleidt en helpt.

Irongirls.be  zal begeleiding op maat verschaffen, advies bieden bij de aanschaf van materiaal. Zorgen voor een vlotte communicatie via mail en forum. Groepstrainingen organiseren in elke regio en Clinics en workshops organiseren specifiek over triatlon.

Annemie Ghyssels: “We zijn er van overtuigd dat ons project enkel zal slagen als we de instapdrempel laag genoeg houden zodat iedereen kan meedoen. In totaal duurt het dan ook 22 weken alvorens de absolute beginners hun eerste triatlon zullen uitdoen. Maar wie ooit wil lopen moet eerst leren wandelen. Daarom hebben we ons plan opgedeeld in 2 instapmodules.

Module 1: Go 4 aquathlon
Gedurende 10 weken gaat men sportieve vrouwen begeleiden naar hun eerste doel. Namelijk; de irongirls.be aquathlon die zal plaats vinden op 29 maart 2009 in Wachtebeke. Hun opdracht: 500m zwemmen in een zwembad en direct aansluitend 5km lopen.

Module 2: Tri 4 Fun
Daags nadien; 30 maart, start men met het Tri4Fun project. In 12 weken stoomt men de Aquathlonners en een nieuwe lichting dames klaar voor hun eerste triatlon. Dat wordt de triatlon van Geel en van Brugge omdat deze wedstrijden het label van Irongirls zullen dragen.

Inschrijven
Vanaf heden kan er ingeschreven worden via de site www.irongirls.be

artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
20 dec 2008
Felix Merckx
RE
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Guido van Cauwelaert | 16 mrt 2023
Guido van Cauwelaert | 15 mrt 2023
Guido van Cauwelaert | 14 mrt 2023
Guido van Cauwelaert | 10 mrt 2023
Guido van Cauwelaert | 10 mrt 2023
Guido van Cauwelaert | 02 mrt 2023

archief