TERNAT - CD&V JA met quiz en prijs van de jeugd

C21

TERNAT - CD&V JA met quiz en prijs van de jeugd

Editiepajot_ternat_quiz_foto_re

Cd&V JA Ternat organiseert haar jaarlijkse quizavond op 28 februari in het jeugdcentrum Puls te Ternat. "De vorige edities stonden garant voor een ludieke avond quizplezier met een gevarieerd aanbod aan thema's", zeggen Frederik Raes en Griet Cornelis van CD&V JA. “De quiz is opgebouwd uit meerdere ronden van gemakkelijk naar iets moeilijker die elk handelen over een specifiek thema. Dit biedt de mogelijkheid aan elke ploeg van vier personen om minimaal de helft van de vragen te kunnen beantwoorden. Als kers op de taart wordt elke ronde afgesloten met een tafelvraag, die de creativiteit van onze deelnemers op de proef stelt.”

Alle inschrijvingen zijn welkom op quiz@jongenactief.be  met vermelding van ploegnaam, contactpersoon, adres, telefoon en/of e-mail. Snel reageren is de boodschap want enkel de eerste 30 teams worden toegelaten!

Tijdens de quizavond zal de "prijs van de jeugd 2008" uitgereikt worden aan één of meerdere personen. "Met deze prijs willen we mensen die jaar in jaar uit onze jongeren begeleiden en ondersteunen in de bloemetjes zetten en hen laten zien dat de jeugd wel degelijk hun engagement apprecieert", aldus CD&V JA Ternat.

artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
28 jan 2009
Ludo Van Der Cammen
Ludo Van Der Cammen
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Guido van Cauwelaert | 30 sep 2022
Commerciële partners, advertenties en vacatures
Guido van Cauwelaert | 26 sep 2022
Guido van Cauwelaert | 17 sep 2022
Guido van Cauwelaert | 15 sep 2022
Guido van Cauwelaert | 15 sep 2022
Guido van Cauwelaert | 12 sep 2022

archief