TERNAT - Het Stille Seizoen verhuist naar Wambeek

C21

TERNAT - Het Stille Seizoen verhuist naar Wambeek

P1010411_knip
Sofie, Katrien en Sarah
 
P1010412_50p
 

Schoonheidsspecialiste Sofie Dewitte die al 14 jaar de praktijk Het Stille Seizoen heeft in Ternat gaat verhuizen naar een nieuwe locatie met een uniek concept in de streek. Ze gaat samen met een aantal experten in de schoonheidsverzorging een huis van schoonheid oprichten. Haar nieuwe pand is gelegen in de Spiegelstraat, een zijstraat van de Stenebrugstraat in Wambeek.

‘k zag de dozen staan, en ik wist het….

Vroeger had Sofie haar praktijk in een prachtige afgelegen omgeving, midden in het bos met allerlei dieren en een grote tuin op de rand van Ternat en St Martens Bodegem. Maar afgelegen heeft zijn voor – en nadelen, vertelt Sofie. Het is een unieke locatie om de mensen te mogen ontvangen maar commercieel is het natuurlijk veel minder. Daarbij was het een heel kleine praktijk met slechts plaats voor een klant.

En toen zag ik op een dag verhuisdozen staan aan een woning. ik wist dadelijk dat dit de perfecte locatie was om mijn droom waar te maken met mijn nieuw uniek concept. Ik heb meteen contact opgenomen met de eigenares en de verkoop was heel snel geklonken. Het is een huis met een grote charme die me al vanaf het begin aantrok.

een team van specialisten

Je kunt in het nieuwe centrum terecht bij een heel team. Ikzelf ben al 14 jaar schoonheidsspecialiste en heb tal van opleidingen gevolgd waaronder schoonheidsspecialiste, podologie, ayurvedische en Japanse gelaatstechnieken, chinese bioritmeleer, expert bij Dermalogica, etc. Zo was ik ook onlangs gedurende twee weken in Parijs bij Joelle Ciocco om nieuwe massages aan te leren die heel doeltreffend zijn voor anti-aging. Mevrouw Ciocco is gekend bij vele (Franse) sterren die bij haar langsgaan voor verzorgingen, vertelt Sofie.

Daarnaast is er Katrien De Bauw die medische voetverzorging, lichaamsmassages en wimperlifting gaat doen. Tenslotte is er Dr Sarah ‘tKint, een dermatologe die botox en fillers zal aanbrengen. Sofie is ook nog op zoek naar een collega expert in nagels en manicure. In de toekomst komt er misscien ook een kapper bij te brengen zodat je bij Sofie terecht kan voor alles wat met schoonheidsverzorging te maken heeft.

een uniek concept

Het wordt een huis van schoonheid waarbij verschillende experten samen gaan werken elk in hun expertise waardoor de behandelingen op maat zijn van iedere klant. Op regelmatige basis organiseren  wij ook lezingen en workshops om uiteenlopende beauty onderwerpen uit te diepen en te bespreken zonder commerciële doeleinden. Die avond zal er dus niets gekocht of geboekt kunnen worden, zegt Sofie.

Het Stille Seizoen staat dus garant voor een ongewone totaalbeleving vanaf de aankomst tot het buitengaan. De klant wordt een kwartiertje voor de behandeling verwacht zodat hij/zij de tijd heeft om tot rust te komen, ondertussen genietend van een drankje en tussendoortje. Na de behandeling is het nog even nagenieten om dan terug de dagelijkse sleur in te gaan.

De tijd staat  werkelijk stil in Het Stille Seizoen, letterlijk en figuurlijk. Letterlijk: door de behandelingen voelt de klant zich beter en opgeladen en geniet hij/zij van dat moment. Figuurlijk omdat wij alle tijd nemen die nodig is. Geen rush, fabriek of lopende band. Neen we willen ieder persoonlijk benaderen. Dit is waar Het Stille Seizoen voor staat : een huis dat aanvoelt als een thuis, besluit Sofie. 

Het Stille Seizoen, Spiegelstraat 17, 1741 Wambeek, 0473/931284

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
25 mei 2018
Guido Van Cauwelaert
Guido Van Cauwelaert
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Guido van Cauwelaert | 14 apr 2024
Guido van Cauwelaert | 14 apr 2024
Guido van Cauwelaert | 12 apr 2024
Guido van Cauwelaert | 10 apr 2024
Commerciƫle partners, advertenties en vacatures
Guido van Cauwelaert | 07 apr 2024
Guido van Cauwelaert | 04 apr 2024
Guido van Cauwelaert | 22 mrt 2024
Guido van Cauwelaert | 22 mrt 2024

archief