TERNAT - Midwinter Lombeek steunt G-sport

C21

TERNAT - Midwinter Lombeek steunt G-sport

Dsc_0102_klein
 

MidWinter Lombeek 2018 was een succes. De samenwerking met Lions Pajottenland op vrijdagavond stelt het de organisatie in de mogelijkheid om 6.500€ te schenken aan Gsport in Ternat. Dit bedrag zal verdeeld worden onder de sportclubs die een Gsport werking hebben binnen hun structuur. De verdeelsleutel onder de clubs zal bepaald worden op basis van de aanvragen die worden binnengebracht. Alle sportclubs van Ternat zullen binnenkort op de hoogte worden gebracht van deze procedure.

 

Het is voor het eerst dat MidWinter voor Gsport als goede doel kiest. Daarom werden de clubs, die reeds geruime tijd deze werking aanbieden, alvast bedankt onder de vorm van een mooie schenking. Zitvolleybal Kruikenburg, Dais en BCAT ontvingen elk een bedrag van 750€. Akabe van de scouts kreeg zelfs 1.250€. Het resterend bedrag wordt verdeeld onder de clubs die een aanvraag indienen.

 

Het einde van een tijdperk. Organisaties van dergelijke omvang vergen een intense voorbereiding. De kern die zich hiervoor inzet is een steeds veranderende groep mensen. Van de originele opstarters van MidWinter blijft er voortaan nog een over. Paul Donckerwolcke geeft namelijk de fakkel door. ‘DKW’ heeft zich 10 jaar ingezet om van MidWinterLombeek een feest te maken. De laatste jaren deed hij dat als voorzitter van de VZW. Verdwijnen uit het verenigingsleven zal hij zeker niet. Hij gaat zich voortaan bezighouden met andere projecten, wat echter niet wil zeggen dat MidWinterniet meer op hem zal kunnen rekenen. Ondertussen wordt er gewerkt aan een uitbreiding van de kern, met nieuw bloed en jonge mensen, onder impuls van de nieuwe voorzitter Geert Swaelens. 

 

De tiende editie van MIdWInter Lombeek zal plaatsvinden op zaterdag 2 februari 2019.

artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
28 mei 2018
Guido Van Cauwelaert
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Guido Van Cauwelaert | 07 mei 2021
Commerciële partners, advertenties en vacatures
Guido Van Cauwelaert | 06 mei 2021
Guido Van Cauwelaert | 30 apr 2021
Guido Van Cauwelaert | 29 apr 2021
Guido Van Cauwelaert | 28 apr 2021

archief