TERNAT - Finale Rockrally op Wammekse Feesten

C21

TERNAT - Finale Rockrally op Wammekse Feesten

Img_0850
 

Op vrijdag 1 juni vindt op de Wammekse Feesten de grote finale van de Noise Gate Rock Rally plaats. De 3 finalisten zijn ELEVEN-O-SEVEN, FEATHERS EVE en YFHGKO.

Na het verbrijzelen van 224 medekandidaten, het verbazen van juryleden en het overwinnen van voorrondes, stellen we ze u met trots voor, zegt Kristien De Vits van NoiseGate.

ELEVEN-O-SEVEN

Deze bende stoere mannen, afkomstig van de prachtige stad der ajuinenen carnaval, zal je van je stokken blazen. Met hun catchy melodieën, daverende drums, schreeuwende gitaren en melodieuze vocals geven deze5 mannen een live act die je doet schreeuwen naar meer. Niets meer, nietsminder, just in your face!

 

Feathers Eve

Feathers Eve gaat de andere tour op, maar daarom zeker niet minder in kwaliteit. Ze presenteren het publiek een sensuele mix van zichzelf en huninvloeden met een duidelijke groove. Hun bedoeling is om het publiek eengevoel te geven dat blijft behouden worden, om hen te raken en teontroeren. Het gaat hem om genieten, verleiden, creëren, ontdekken en beleven.

 

Your Favourite House Garden Kitchen Orchestra (YFHGKO)

Ooit, lang geleden, deden Niels en Ward mee aan een Leuvensemuziekwedstrijd. De jury vond dat de jongens een iets te hoog huis-tuin-keuken gehalte hadden en dus besloten ze er maar mee te stoppen. Uit de assen herrees een zeskoppig orkest dat het huis-tuin-keukengehaltehelemaal omarmde en met plezier alle opbouwende commentaar in de wind slaat.

 

Zo begon Your Favourite House-Garden-Kitchen Orchestra samen muziekte maken, vooral omdat ze daar zin in hadden. Hun sound wordtvoornamelijk geïnspireerd door de instrumenten die ze spelen, en de nummers worden geschreven om bij deze sound en de groepsnaam tepassen.

 

------

 

Wie van deze drie bands de grote winnaar van de Noise Gate Rock Rally 2018 zal worden, hangt volledig van het publiek af. De band die het grootste applaus krijgt, en dus het luidst in decibels gaat, verovert de titelvan winnaar van de Noise Gate Rock Rally 2018. Ook voor de tweede en derde plaats is een prijs voorzien.

 

De prijzen worden o.a. gesponsord door volgende instanties:

Van De Moer Instruments

https://www.vandemoer.be/nl

Wammekse feesten

http://www.wambeek.be

Noise Gate Muziekcentrum

http://noisegate.be

 

We verwelkomen jullie graag 1 juni 2018 op het terrein van de Wammeksefeesten! De deuren gaan open om 20.00h, de muziekfun begint om 21.00h!

 

Vergeet niet, het lot van bovenvernoemde bands ligt in jullie handen! Komgenieten en breng al je familie en vrienden mee!

 

 

 

 

 

 

 

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
29 mei 2018
Guido Van Cauwelaert
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Guido van Cauwelaert | 19 apr 2024
Guido van Cauwelaert | 14 apr 2024
Guido van Cauwelaert | 14 apr 2024
Guido van Cauwelaert | 12 apr 2024
Commerciƫle partners, advertenties en vacatures
Guido van Cauwelaert | 10 apr 2024
Guido van Cauwelaert | 07 apr 2024
Guido van Cauwelaert | 04 apr 2024
Guido van Cauwelaert | 22 mrt 2024

archief