TERNAT - spagroenXL organiseert infovergadering

C21

TERNAT - spagroenXL organiseert infovergadering

Img_1336
 

Groen en sp.a gaan samen met progressieve inwoners  naar de verkiezingen onder de naam spagroenXL "want Ternat kan meer".. Donderdag vanaf 19 uur organiseert de lijst in het gemeentehuis een infovergadering waarop je meer kunt vernemen over de voorstellen van de groep en ook zelf je inbreng kan doen. Je kunt je ook kandidaat stellen. Je vindt meer info op www.spagroenxl.be

"Een frisse wind"

De voorbije vijf jaar vormde sp.a Groen+ samen met de Lijst van burgemeester Parys (LVB) de meerderheid in de gemeente.

"sp.a Groen+ heeft met de nodige creativiteit het beleid vernieuwd en verbeterd", kun je lezen op de website. "Een groot deel van het budget ligt al vast met vaste en noodzakelijke uitgaven waar je weinig kan aan veranderen. Je moet je personeel betalen en je gebouwen onderhouden, enz. Maar met de nodige creativiteit en degelijk bestuur kun je ook centen vinden voor wat extra diensten voor de burger. Zo bespaarde sp.a Groen+ in de afvalsector door nieuwe, voordelige contracten af te sluiten, een afvalvoorkomingsbeleid te voeren dat zorgde voor minder afval en dus minder kosten, en nieuwe inkomsten te halen uit de textielophaling. Allemaal goed voor het milieu en voor de Ternatse portemonnee. En we kregen ook subsidies voor de projecten die we indienden."

Op de website wordt verder uitvoerig ingegaan op de inbreng van de progressieve lijst in het bestuur en een stukje ontstaansgeschiedenis.

 

 

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
14 aug 2018
Guido Van Cauwelaert
Guido Van Cauwelaert
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Guido van Cauwelaert | 20 apr 2024
Guido van Cauwelaert | 14 apr 2024
Guido van Cauwelaert | 14 apr 2024
Commerciƫle partners, advertenties en vacatures
Guido van Cauwelaert | 12 apr 2024
Guido van Cauwelaert | 10 apr 2024
Guido van Cauwelaert | 07 apr 2024
Guido van Cauwelaert | 04 apr 2024

archief