TERNAT - Koor EigenWijs met strijkers in CC De Ploter

C21

TERNAT - Koor EigenWijs met strijkers in CC De Ploter

Eigenwijsaffiche2maart2019
 
Eigenwijsstrijkers
 
Irish_20mythen
Irish Mythen
 
Jandecleir
Eric Robberecht (viool), Francis Reusens (viool), Frans Vos (altviool), Steven Caeyers (cello) en Jan Decleir (verteller)
 

Op 2 en 3 maart brengen de twaalf karaktervolle vrouwenstemmen van EigenWijs een eigenzinnige selectie aan pop-, rock- en gospelnummers in CC De Ploter. Ze brengen ook vier strijkers mee. Zaterdag is reeds uitverkocht maar voor zondagnamiddag zijn er nog tickets.

In 2016 ging de zaal helemaal plat voor dit wonderlijke koor. Hoog tijd voor een nieuwe krachttoer. Drukke tijden zeg je? Geen excuus want met ‘Koppig’ heeft EigenWijs de perfecte formule gevonden. De zangeressen brengen vier strijkers mee die de plooien van de dagelijkse beslommeringen probleemloos glad strijken. Of zijn die strijkers er misschien net om EigenWijs uit te dagen en hen tegen de haren in te strijken? Hoe ‘koppig’ de artiesten van de avond zijn, zal moeten blijken. Het wordt in ieder geval genieten van toptalent van eigen bodem.
 

Met: Astrid Roeges, Carolien Roeges, Eva Vervondel, Famke Platteau, Hilde Sermon, Joke Platteau, Kirsten Van den Borre, Linde Platteau, Nele Van Leuven, Tina D’Hoe, Tine Bulthé, Stien Vierendeels, Wouter Roesems (EigenWijs), Pablo Bastías (viool), Margo Paques (viool), Eva Staes (altviool), Nando Tilkin (cello)

Tickets reserveren : http://www.ccdeploter.be/koppig

https://www.facebook.com/eigenwijslombeek/

Meer optredens in CC De Ploter

Irish Mythen (IE/CA) op 21 februari

Irish Mythen trekt meteen de aandacht door haar verschijning. Deze in Ierland geboren Canadese singer-songwriter deelde het podium onder andere met The Dubliners, Rod Stewart, Gordon Lightfoot en Lucinda Williams. Haar livereputatie is legendarisch. Enkel gewapend met een gitaar wil ze onomwonden de ‘vervelende’ thema’s van deze tijd behandelen. Voor Irish is dit allemaal erg naturel. Ze doet dat met een stem als een klok, een pure en doorleefde performance en grappige bindteksten vol zwarte humor. Het niet te missen concert van 2019.

http://www.ccdeploter.be/live

Jan Decleir & Ensor Strijkkwartet op 28 februari

St. Petersburg, 1850. Elke vrijdagavond inviteerde M.Belaïev, steenrijke houthandelaar en amateurviolist, in zijn paleis een bont gezelschap muziekliefhebbers om te componeren en te musiceren. Elegante mannen en vrouwen vleiden zich in sofa’s, Perzische kussens en love seats. Vanavond katapulteren we ons terug naar die tijd. Jan Decleir leest voor uit het stadsverhaal de ‘Nevski Prospect’ van Nikolai Gogol. Tussendoor speelt het gerenommeerde Ensor strijkkwartet Russische salon-stukjes die speciaal voor deze gelegenheid werden gecomponeerd. Jij kan er bij zijn!

Van/met: Eric Robberecht (viool), Francis Reusens (viool), Frans Vos (altviool), Steven Caeyers (cello) en Jan Decleir (verteller)

http://www.ccdeploter.be/les-vendredis

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
21 feb 2019
Guido Van Cauwelaert
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Guido van Cauwelaert | 14 apr 2024
Guido van Cauwelaert | 14 apr 2024
Guido van Cauwelaert | 12 apr 2024
Guido van Cauwelaert | 10 apr 2024
Commerciƫle partners, advertenties en vacatures
Guido van Cauwelaert | 07 apr 2024
Guido van Cauwelaert | 04 apr 2024
Guido van Cauwelaert | 22 mrt 2024
Guido van Cauwelaert | 22 mrt 2024

archief