TERNAT - Nieuwe pedagogisch directeur in Sint-Jozefsinsituut

C21

TERNAT - Nieuwe pedagogisch directeur in Sint-Jozefsinsituut

Img_2508
Yannick Noppe stopt op het einde van dit schooljaar als pedagogisch directeur van het Sint-Jozefsinstituut.
 

Vanaf 1 september wordt Annemie Vandaele voltijds pedagogisch directeur van het Sint-Jozefsinstituut. Zij zal de functie van de huidige directeur, mevrouw Yannick Noppe na de paasvakantie reeds halftijds overnemen.

"Mevrouw Vandaele wordt na de paasvakantie volledig lesvrij gemaakt door het schoolbestuur zodat ze de tijd krijgt om samen met mevrouw Noppe en mevrouw Delcour het huidige schooljaar af te ronden en het nieuwe schooljaar voor te bereiden", zegt Ludo Longin, voorzitter van het schoolbestuur.

Annemie Vandaele is van opleiding licentiaat in de Germaanse Talen. Nadat ze als leerkracht actief was in een Don Boscoschool, kreeg ze de kans om copywriter, eindredacteur, corrector, auteur, columnist en webmaster te worden voor de overkoepelende Vlaamse Don Boscogroep. Daarna stapte ze weer in het onderwijs, in het Sint-Jozefsinstituut, maar ze bleef ook actief als copywriter en auteur van prentenboeken. 

In 2013 verscheen haar eerste prentenboek, ‘De kleine grote kameleon’, bij uitgeverij Clavis. In de zomer van 2014 verscheen bij dezelfde uitgeverij een tweede prentenboek: ‘Kleine Woelmuis’. In mei 2017 verscheen een derde prentenboek, ‘Ik ga je missen, juf!’ In 2018 kwam er een vierde prentenboek: 'Samen naar school'.

Zie ook Weekblad Klasse 

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
08 apr 2019
Guido Van Cauwelaert
Guido Van Cauwelaert
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Guido van Cauwelaert | 14 apr 2024
Guido van Cauwelaert | 14 apr 2024
Guido van Cauwelaert | 12 apr 2024
Guido van Cauwelaert | 10 apr 2024
Commerciƫle partners, advertenties en vacatures
Guido van Cauwelaert | 07 apr 2024
Guido van Cauwelaert | 04 apr 2024
Guido van Cauwelaert | 22 mrt 2024
Guido van Cauwelaert | 22 mrt 2024

archief