TERNAT - Lifestyle Health & Energy Loft in de Bosstraat

TERNAT - Lifestyle Health & Energy Loft in de Bosstraat

Dsc_0851_knip
 
Dsc_0848_klein
 
Dsc_0855_klein
 
Belfida_lifestyle_health___energy_loft_ems_traning_web_klei
 
Belfida_lifestyle_health___energy_loft_kortingsbon_2
Druk deze kortingsbon af en geniet van de promotie
 
Dsc_0846_knip
 

Net voor het Coronavirus toesloeg opende Pieter Van Wilder in de Bosstraat zijn gloednieuwe en sfeervolle Lifestyle Health & Energyloft. Je kan er terecht voor behandelingen ter pijnbestrijding & prestatieverbetering.    Denk hierbij zeer ruim voor alles wat met het menselijk lichaam te maken heeft.  Behandelen louter op een bankje wordt niet vaak toegepast.  Het lichaam is gemaakt om te bewegen & dat past Pieter ook werkelijk toe binnen z’n behandeltraject.  Hij wil er naar streven om iedereen bewust te maken PREVENTIEF op te treden.

"Iedereen heeft baat bij een goed functionerend lichaam", zegt Pieter. "De weekindeling van vandaag de dag is tot zeker drie keer zo druk als die van 20 jaar geleden.  Meer verplichtingen in combinatie met minder bewegen en een slechtere voeding heeft er toe geleid dat mensen tegen steeds ingewikkeldere gezondheidsklachten aanlopen. Waar je iemand 20 jaar geleden nog vitaal kon maken door meer beweging en simpele voedingsaanpassingen loop je tegenwoordig ook aan tegen domeinen als stress, slaap, ademhaling en een slecht functionerend immuunsysteem.  De huidige omstandigheden waardoor we vandaag getroffen worden speelt ook hard in op onze mindset & mood.  Wat met onze werkzekerheid?  De druk om ons te organiseren en vaak home-working te gaan combineren met de opvang van de kinderen, de dagelijkse beslommeringen e.d.!  We hoeven het niet verder toe te lichten welke impact dit alles nog maar heeft op ons lichaam.

BELFIDA is een gloednieuwe gezondheids- & vitaliteitspraktijk dat vanuit pure passie een nieuwe kijk werpt op fysiotherapie, personal training & esthetiek.  Pieter Van Wilder is de drijvende kracht en behandeld zonder in ‘vakjes’ te denken waarbij hij z’n vergaarde kennis uit binnen- & buitenland wil inzetten om vernieuwend te handelen.  Klassiek denken wordt hier niet toegepast… dit werd hem althans niet aangereikt tijdens z’n opleidingstraject in o.a. Japan, Korea en Nederland.  Z’n stage bij o.a. het eliteonderdeel van de Koninklijke Marine Korps Mariniers binnen de Nederlandse krijgsmacht  staat niet mis als referentiepunt.   Dat Pieter ook een artistieke achtergrond heeft & zich pas op z’n 30ste heeft omgeschoold tot therapeut is duidelijk merkbaar binnen z’n praktijk.  Het is werkelijk een inspirerende sfeervolle loft waarbij onmiddellijk een instant happy-feeling tot relaxatie tot stand komt. 

Waarvoor kan je bij BELFIDA terecht?

Enerzijds voor behandelingen ter pijnbestrijding & prestatieverbetering.    Denk hierbij zeer ruim voor alles wat met het menselijk lichaam te maken heeft.  Behandelen louter op een bankje wordt niet vaak toegepast.  Het lichaam is gemaakt om te bewegen & dat past Pieter ook werkelijk toe binnen z’n behandeltraject.  Hij wil er naar streven om iedereen bewust te maken PREVENTIEF op te treden.  Niet wachten tot een bepaalde dysfunctie zich voordoet.  Elk lichaam heeft baad bij bijvoorbeeld een sportmassage op regelmatige basis.  Hiervoor hoeft u zeker geen sporter te zijn, Pieter legt het je verder wel uit.  De beschikbare infrastructuur is innovatief.  Electrostimulatie (EMS) training wordt steeds populairder & Pieter is één van de enigen in de regio die dit ook inzet.  Hierbij is hij ook realistisch & eerlijk dat louter 20min ‘sporten’ niet volstaat om het gewenste resultaat te bereiken.  Hier trekt hij alle registers open & integreert dit binnen trainingen & revalidatie op een andere manier.

Anderzijds speelt het eigen zelfbeeld ook een belangrijke rol om mentaal fit in het leven te staan.  Daarom worden ook enkele esthetische behandelingen voor gelaat & lichaam aangeboden.  Niet te vergelijken met een klassiek schoonheidssalon, maar behandelingen die hoog aangeschreven staan en waarbij o.a. de BELFIDA ME-CANDLE – een eigen ontwikkelend huidverzorgingsproduct in kaarsvorm – aan de basis ligt.  Vanaf  eind augustus zal ook exclusief Cryotherapie aangeboden worden tijdens het weekend : een revolutionaire & vooral effectieve behandeling ter huidversteviging, vetbevriezing, toning & facelifting. 

Daarnaast wordt heel wat aandacht besteed aan voeding, ademhaling, verbetering van slaapkwaliteit e.d..  Zoals Pieter aanhaalt : “Ons lichaam is als een puzzel.  Het is belangrijk aandacht te besteden aan elk puzzelstukje.  We spreken over een levensstijlverandering waarbij we ons comfortabel moeten voelen & waarbij we op lange termijn blijvend resultaat bij behalen.”

BELFIDA wil eigenlijk maar één ding : de kijk naar een optimaal levenspatroon delen met een breder publiek om allen vitaal in het leven te staan!  Elke klant is uniek & wordt ook zo behandeld… een concrete handleiding bestaat er helaas niet.  Daarom heeft BELFIDA een speciale aanbieding voor IEDEREEN die hiervan wil genieten.  Pieter deelt maar liefst 1.000 kortingsbonnen uit t.w.v. €57,-.  U geniet maar liefst € 25,- directe korting op een behandeling naar keuze, aangevuld met een ‘vital infra-doming’ sessie – het Japanse vitaliteitsprincipe waarbij het lichaam vanuit de binnenkant tot max. 80°C wordt opgewarmd – aangevuld met een nek-rugmassage op basis van Cannabidiol (CBD).   Kom gerust deze kortingsbon ophalen bij BELFIDA of geef een seintje op 0479 07 13 78.

Stel jezelf even de vraag : ‘Wie wil je zijn?’

Wil je je goed voelen in je lichaam?

Wil je energievol in het leven staan?

Wil je duurzame, gezonde gewoonten ontwikkelen?

Overtuigend ‘ja’ geantwoord?  Perfect.  Dan is BELFIDA LIFESTYLE HEALTH & ENERGY LOFT zeker geschikt voor je om het beste uit jezelf te halen", besluit Van Wilder..

De praktijk is 7 op 7 open van 07:00 tot 23:00 telkens op afspraak.

Check it out on facebook : Belfida Lifestyle Health & Energy Loft

Website : www.belfida.com

Waar?  Bosstraat 77 – 1742 Sint-Katherina-Lombeek (Ternat)

artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
23 jul 2020
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Guido Van Cauwelaert | 19 jan 2021
Commerciële partners, advertenties en vacatures
Guido Van Cauwelaert | 13 jan 2021
Sam Herremans | 01 jan 2021
Guido Van Cauwelaert | 31 dec 2020
Guido Van Cauwelaert | 29 dec 2020

archief