TERNAT – Herbert neemt afscheid van Extenzo

C21

TERNAT – Herbert neemt afscheid van Extenzo

Editiepajot_ternat_afscheid_extenzo_foto_steven_walravens
Het management van Extenzo België. - Foto Steven Walravens.
 

Afgelopen weekend had in de feestzaal van Brussels Kart in Groot-Bijgaarden het afscheidsfeest plaats van Herbert Van Elsuwege, de bezieler en oprichter van Extenzo spanplafonds uit Ternat. Betekent dit het einde van Extenzo spanplafonds ? Neen, zeker niet, want Herbert heeft aan zijn neef Dave Verloove en aan Kevin Vanderstraeten de opdracht gegeven om in zijn voetsporen te treden en Extenzo België verder te laten uitgroeien.

Herbert startte in 1993, na een aantal andere activiteiten, de firma Plamex op. Hij startte met een wit blad en heeft er in de loop van de jaren een bloeiend bedrijf van gemaakt met een twintigtal werknemers dat uitgegroeid is tot de spanplafondspecialist van België. In 2001 is V&C Spanplafonds bvba er bij gekomen en sindsdien werden de commerciële activiteiten uitgevoerd onder de naam “Extenzo Belgium”. Nu meer dan 15 jaar later besluit Herbert de fakkel door te geven.

Extenzo spanplafonds zijn verlaagde plafonds vervaardigd uit hoogwaardige kunststof die volledig op maat worden gemaakt in de fabriek volgens de vorm, maar wel met een reductie van 8-12%. Ze worden door middel van warmte opgespannen en dit in een gemiddelde tijdspanne van 1 dag zonder kap- of breekwerk. Tevens zijn ze uiterst geschikt voor vochtige ruimten, want het plafond is immers onbederfelijk en vermijdt condensatievocht door de omgevingstemperatuur aan te nemen.

Wie meer informatie wenst over de mogelijkheden van Extenzo spanplafonds moet zeker en vast eens doorklikken naar de website www.extenzo.be of een bezoekje brengen aan de toonzaal in Ternat, Zottegem of Brugge.

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
21 mei 2009
Steven Walravens
Steven Walravens
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Guido van Cauwelaert | 10 jul 2024
Commerciële partners, advertenties en vacatures
Guido van Cauwelaert | 03 jul 2024
Guido van Cauwelaert | 03 jul 2024
Guido Van Cauwelaert | 30 jun 2024
Guido van Cauwelaert | 29 jun 2024

archief