TERNAT - Rockfestival komt terug

C21

TERNAT - Rockfestival komt terug

B439f5bb-045e-47f5-85bd-992c556d546f
Zo zag het festival er vroeger uit.
 

Op vrijdag 27 en zaterdag 28 augustus wordt er op de site van het sportcentrum opnieuw een rockfestival georganiseerd. De vrijdagavond is hereserveerd voor “de Vrienden van Rock Ternat” en de zaterdagavond komen er enkele Belgische bands voor een publiek beperkt tot een publiek van 3500 personen. 

Rock Ternat komt terug met full blown scenario

Het overlegcomité besliste dinsdagavond dat grotere evenementen mogelijk zijn in de 2de helft van augustus. Dit was het verlossende signaal voor de organisatie van Rock Ternat om voor een full blown scenario te kunnen gaan.
In samenspraak met de gemeente, bereidt de organisatie nu achter de schermen alles voor om 2 dagen festivalplezier te kunnen aanbieden: een vrijdagavond samen met de Vrienden van Rock Ternat en een zaterdagavond met een line-up van enkele Belgische bands waarbij we streven naar een publiek van 3500 personen. Dit alles op vrijdag 27 en zaterdag 28 augustus op de site van het sportcentrum.
De crowdfunding actie die werd gelanceerd na de bekendmaking liep als een trein en na 1 week waren er 400 vrienden die graag de heropflakkering van Rock Ternat steunden en er dus mee voor zorgen dat dit festival terug neergezet kan worden. Het enthousiasme is dus heel groot in de regio.
Het nieuwe concept van iedereen VIP krijgt ondertussen ook steeds meer vorm. We zorgen voor een goede sfeer, waar in alle vrij- en veiligheid kan gefeest worden. We investeren in duurzame materialen en bovendien kiezen we met Rock Ternat 2021 voor een lokaal verhaal: een puur Belgische affiche op een festival in de buurt.
De juiste protocollen voor de veiligheid van de festivalgangers en de buurtbewoners worden nog grondig bestudeerd en worden nauw opgevolgd door een aparte werkgroep om alles in goede banen te leiden. Alles is nog steeds onder voorbehoud dat de cijfers verder goed blijven evolueren, dus we blijven rekening houden met alle mogelijke scenario’s.
Bedrijven die graag willen sponsoren, mogen altijd contact opnemen via hallo@rockternat.be.
 
artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
14 mei 2021
Guido Van Cauwelaert
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Guido Van Cauwelaert | 15 jan 2022
Guido Van Cauwelaert | 12 jan 2022
Commerciële partners, advertenties en vacatures
Guido Van Cauwelaert | 11 jan 2022
Guido Van Cauwelaert | 10 jan 2022
Guido Van Cauwelaert | 06 jan 2022
Guido Van Cauwelaert | 18 dec 2021
Guido Van Cauwelaert | 18 dec 2021
Guido Van Cauwelaert | 10 dec 2021

archief